Oare vom supravietui??
|
16 Jun 2009, 12:56
|||
|
|||
Ruben incerc sa ia a patra tigare o puse intre buze si se trezi cu ea aprins in gura lui Roland..era foarte bine ca avea 16 tigari la indemana, gata facute si bine intretinute, nu mai trebuia sa se chinuie sa mai faca altele. Ruben merita niste multumiri dar le capata intr-un fel cam ofensator imediat ce ramasese fara pachet.
Sa stii ca, oricat de putin imi place sa o zic, nu esti absolut inutil si de nimic.................Si din pestera poti sa iesi daca stii sa levitezi in sus 25 de metri..........................................Inca ceva cum naiba ai supravietuit ma, esti doar un amarat de om, la o creatura magica mai inteleg, dar tu, un om patetic, ai cazut 25 de metri si esti inca viu, ei bine la naiba cu tine si mori in pace cand ti-o veni vremea..................................In fine haide, dupa cum ai zis ai nevoie de................ma corect exprimat tu nu ai zis ci ai gandit in fine, si cu atacatul o sa esuezi.............Sunt indestructibil, inca mai sunt indestructibil, acum cineva, se stie ea bine, ar trebui sa inceapa sa sughite. Incepem sa mergem sa vrei sa astepti sa mai vina si altceva in jos pe acolo............................. Mergand pe drumul, bine luminat de flacara lui Roland. au ajuns la o pestera mare, imensa, era cam cat toata sala mare, cea cu mesele si restul, in centru era o groapa................. Roland levita pana in mijlocul ei si striga la ceva de acolo, un paianjen imens, cat toata groapa iesise de acolo si Se aseza cu capul exact sub Roland. Era prietenul lui cel mai bun, se intelegeau de minune, singurii din speciile lor, unici prin existenta, singuri prin lume, si nedespartiti prin destin. Roben el este, hei cum ai zis ca te cheama, de cand nu am mai fost, de acum 250 de ani nu am mai tinut minte Ultima data mi-ai zis Hatwig...............As prefera sa pastrez acest nume imi place................chiar foarte mult.[/b] Deci Hatwig, ti-l perzint pe Ruben, Ruben iti prezint cel mai mare paianjen din lume, cel mai veninos paianjen dinlume si cel mai............. Ajunge cu exagerarile Acum cei doi, Roland, care statea pe paianjen, si paianjenul Hateig asteptau reactia lui Ruben...........Din nefericire Roland avea o banuiala de aceea tinea pregatita o suvita din parul sau in spatele lui Ruben. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Oare vom supravietui?? - by Ruben Yepp Slytherin - 15 Jun 2009, 22:38
Re: Oare vom supravietui?? - by Ruben Yepp Slytherin - 16 Jun 2009, 01:08
Re: Oare vom supravietui?? - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 12:01
Re: Oare vom supravietui?? - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 12:17
Re: Oare vom supravietui?? - by Ruben Yepp Slytherin - 16 Jun 2009, 12:18
Re: Oare vom supravietui?? - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 12:56
Re: Oare vom supravietui?? - by Ruben Yepp Slytherin - 16 Jun 2009, 14:58
Re: Oare vom supravietui?? - by Sharma Sanara - 16 Jun 2009, 16:01