Oare vom supravietui??
16 Jun 2009, 12:17
Da era o slabiciune pentru forma fizica demonica, datorita unei zane avea doua forma, si alterna intre ele. Cele doua forme erau speciale si opuse......Cea umana avea anumite dezavantaje, era fragila, insa cea deminica era indestructibila. Nimic nu il putea ucide oricum, nici macar apa.

Faptul ca el nu suporta apa era alta poveste, nu ii place deoarece nu o putea controla decat cu magie alba, ceea ce el inainte nu avea, dar in urma unei mici discutii in contradictoriu putea controla si apa.

Rube...Ruben....Ruben...........Cum naiba vrei tu sa distrugi un vampir demonic.........Orice creatura care a intrat vreodata in contact cu sangele meu, mai exact care l-a baut, devine si ea numuritoare ca si mine, e ceva elementar...Sangele meu transforma orice fiinta, ii amplifica puterile, acum ca stii asta iti ofer si tie o optiune..................Aceea de a fi ca mine si a trai etern cu o constiinta incarct de tot raul care exista in lume sau..........Sa fii pe veci, sau mai exact pana cand vei muri, slab si patetic.................

Nu e nevoie sa-l faci si pe el nemuritor, Roland, sa stii nu merita sa iti bati capul si cu el............Deja o ai pe Deea, ai o fata care depinde de tine, ai o persoana draga tie, de ce sa-ti mai bati capul cu inca un nemuritor prin preajma...Asa faci mereu stiu, nu e auzant sa fii singur, dar nu mai esti singur, o ai pe Deea pe Reagan si pe Sanara, nu mai esti singur, mai tii minte fata care te-a salvat din lac, si ea este alaturi de tine, nu mai esti asa de singur cum credeai ca esti.

Era totul foarte adevarat, avea o persoana care ii impartasea destinul si alte 3 care ii erau aproape........Nu mai avea probleme acum, nu mai era singur deloc, de ce sa-si mai faca probleme cu inca un individ, cu inca cineva de care sa aiba grija.......Mai bine il lasa in pace, nu mai avea treaba cu el si gata.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Oare vom supravietui?? - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 12:01
Re: Oare vom supravietui?? - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 12:17
Re: Oare vom supravietui?? - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 12:56
Re: Oare vom supravietui?? - by Sharma Sanara - 16 Jun 2009, 16:01
Re: Oare vom supravietui?? - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 16:33
Re: Oare vom supravietui?? - by Sharma Sanara - 16 Jun 2009, 16:43