Thread Closed 
In cautare de raspunsuri...
16 Jun 2009, 16:32
Roland ii putea oferi toate raspunsurile necesare........Doar incercase de 90 de ori sa se sinucida...Ii era imposibil, aproape imposibil, un singur loc l-a ranit foarte grav o singura data a fost ranit grav, dintr-o furie nebuna a distrus acel loc, acum nu mai exista nimic, absolut nimic ce-l putea ucide..............Era chiar imposibil de distrus, de ranit, de ucis............Ii parea rau de asta, chiar ca acum era indestructibil, nemuritor, era ceva destul de apropiat de un zeu..................

Iti pierzi timpul degeaba..............Si eu am incercat sa gasesc ceva cere sa ma ucida, numai unul din rasa mea poate, insa, din nefericire sunt singurul din rasa mea, singurul care a fost de la bun inceput un demon......................

Doar cineva care este ca mine ma poate distruge...............sunt singurul, din rasa mea, de aceea nu pot muri..................Lucfer a facut in asa fel incat daca toata rasa noastra, este un sistem de siguranta genetic, ajunge sa fie redusa la un singur individ, acela va dobandi toate puterile anterioare al celor din rasa lui...........Adica daca sunt ultimul sunt si cel mai puternic dintre toti de pana la mine.....

Cazu trist langa Ruben, scoase o tiggara si ii dadu si lui una...............Nu mai avea nici un motiv sa il urasca, chiar el nu gresise cu nimic..............Cu absolut nimic nu gresise baiatul, nu era ceva care il deranjase pana acum la el.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In cautare de raspunsuri... - by Roland Delaney - 16 Jun 2009, 16:32