Dubla festivitate.
|
16 Jun 2009, 21:34
|||
|
|||
"Sa indraznesti tu sa te atingi de mine si o sa o patesti ! Si ai uitat o regula a casei celor o mie de cadavre: cadavrul are dreptul sa se intoarca daca raspunde la trei intrebari. Se intoarce in locul de unde a fost trimis. Si cand ma intorc daca ai curajul sa ma trimiti s-a zis cu tine !"
Reagan era prea enervata ca sa mai gandeasca. Putea sa il invinga pe Roland. Invocand puterea zanelor. Si ajutata de zanele din regat. Matusa sa avea jumatate din puterea ei, iar Sanara cam o optime. Cum ea avea cam sapte optimi din puterea lui Roland, putea sa il invinga. Sa il anihileze. "Cum indraznesti !?" urla Roland, intr-un acces foare urat de furie. "Asa bine!" raspunse Reagan argatoasa si ironica, ca sa il intarate. Roland incerca sa arunce cu o minge de energie in ea. Astfel pierdea si din energia lui magica. Roland aruncase cu o parte din energia lui alba. Reagan bara atacul, prinse sfera de energie si o asimila. Roland continua sa arunce. La un moment dat energia lui alba fusese toata asimilata de Reagan. Incepu sa arunce cu energie intunecata. Reagan isi scoase bagheta din locul ei facut special in rochie. Fiecare bila aruncata de Roland fusese transformata de Reagan in energie alba. Canalizandu-si din puterile de zana in bagheta, putea face farmece mai speciale. Dar energia care o folosea la transformarea aceasta nu se pierdea. Venea iar in corpul lui Reagan. Intr-un sfarsit Roland ramase fara energie. Acesta, care acum nu mai avea forma materiala, avea un spirit fara energie, un spirit care nu putea sa faca vraji sau sa mute niciun obiect, nu putea sa faca nimic, inafara de a vorbi, clocotea de furie. "Cred ca s-a invatat minte sa nu mai ameninte zanele Imperiale. Indiferent cum." Zanele o aplaudau pe Reagan, care adauga: "Daca aceasta creatura lipsiita de bun-simt nu invete cum sa se comporte va fi izolata in neant. Decat eu o voi putea deschide cand cred de cuviinta. Dar ii mai dau o sansa." Roland clocotea de furie. "S-a incerat deja. Fiecare la casa lui." Reagan se ridica de pe tron si se duse in biblioteca. Facu un farmec ca sa ii apara o agenda. Era o agenda aurita, cu inchizator special. Se deschidea la farmecul Alohomora, facut de posesor. Trebuia sa simta magia celui care l-a creat. Apoi lua o pana, cerneala, si scrise: "Am verificat agendele tutror functionarilor. Cinsprezece functionare(Corina, Fleurr, Floma, Grecia, Gigina, Germany, Sanlam, Sela, Demro, Her, Gherghina, Hela, Treua, Freua, Jeola) au fost inlocuite cu altele(Flora, Mercedes, Friom, Florim, Margareta, Rose, Rosy, Tulip, Clopotel, Gina, Lemur, Lucia, Herma, Jella, Jem). Nota: au fost inlocuite din cauza ca au facut mai mult pentru interesul personal decat pentru taramul zanelor." Reagan inchise agenda. Lua o carte despre istoria zanelor si se duse in dormitorul regal sa se culce. Si Sanara se duse in dormitorului sefei garzii. A doua zi... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|