Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
19 Jun 2009, 13:23
Roland crezuse ca a luat-o razna si ca sa verifice daca viseaza sau nu, a facut ultimul lucru posibil in lumea asta. A scos un pistol, calibru super mare si s-a impouscat in cap.................Dupa 10 minute, timp in care el nu vazuse nimic deoarece corpul fizic ii era mort, s-a regenerat capul sau si s-a trezit. Statea cu ochi inchisi nu dtia la ce sa se astepte. la extraterestri un univers paralele in care cazuse accidental.

Deschise ochi treptat si vazuse acelasi lucru, castelul decorat intr-un mod straniu si ceva ce il amuza teribil. Calculatoare stinse...........el stia de ce erau ele stinse si ii facu lui Reagan o veche gluma din lumea umana.

Mersi de calculatoare, acum zi-mi si mie de ce nu merg, priza tata. Da priza??? Da curent??? Norocul tau ca am un generator electric print-unul dintre multele mele buzunare.

Scotocind prin buzunare, mult si bine, scoate o sfera micuta, o deschide si o aseeaza pe pamant langa castel. Se mareste si se face ca o uzina, tot ce ii trebuia era magie, lua foarte putina, lumea zanelor era foarte eficienta, mai ales pentru ca avea, acel generator, sistem special pentru lumea zanelor.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Roland Delaney - 19 Jun 2009, 13:23

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,766 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,581 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan