O calatorie in lumea sportului
|
24 Jun 2009, 21:13
|||
|
|||
Roland isi facuse veacul prin acel muzeu, era chiar amuzant sa vada cum functionau toate maturile, in cele din urma a inteles si a creeat unele chiar foarte speciale.........Puteau sa te duca si in spatiu fara sa te omoare, creau o sfera magica, plina cu aer care era mereu proaspat.........
Nu era prea interesat de prezenta fetelor, mai ales a zanei care picase prin intrarea lui secreta.....Il deranja foarte mult cand lumea radea de lucrurile pe care le face, mai exact nu a ras ci a facut haz...O mare greseala...era ceva ce nu permitea............Mai era ceva ce nu putea permite, sa fie mancate prajiturile cu terebentina, erau in conceptia lui........................Ginny, biscuiti cu ciocolata, vorbind despre o dulce moarte. Acei biscuiti contineau o otrava care te putea ucide in 10 secunde. Nu era eficienta singura dar in contact cu saliva si acidul din stomac putea, daca se punea la socoteala si aluatul, sa creeze o explozie. Se extrase din camera alaturata sali de exponate cu o matura in mana cu care o plezni pe Ginny peste maini...Nu avea antidotul pentru bomba sa dulce la indemana, era un risc prea mare sa incerce sa o lase asa. Scuze ginny ca te despart de moartea ta imbracata in chip de biscuiti.........Aia erau explozivi in contact cu acizi din stomac. Cred ca intelegi ce inseamna asta....................... Tu zana, Sharma Josephine, prin puterea pe care o am ca mare paznic, ma rog sau ceva de genul, tu esti reclamata reginei pentru insulta adusa la adresa camerei paznicului.................. ![]() ... ... ... ... ... Stai calma fac misto de tine, doar sunt suparat ca ati cazut toate patru aici, singurul lucru care va poate scoate sun tentaculele mele, din nefericire au fost concepute pentru " sexual insanity", adica te aranjeaza pana o iei razna......................Camera e conceputa ca usile sa fie deschise numai cu tentaculele mele......... In fine pana atunci daca vreti vre-o matura va asigur ca oricare v-at dori-o e a voastra fara plata sau ceva, infara de cele direct expuse aici................Astea sunt prototipuri, adica il furi si mori cu el. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O calatorie in lumea sportului - by Kennya Allen - 16 Nov 2008, 04:04
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 22 Nov 2008, 00:26
Re: O calatorie in lumea sportului - by Jenny Spring - 07 Dec 2008, 00:28
Re: O calatorie in lumea sportului - by Sharma Josephine - 19 Jan 2009, 20:08
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:13
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 24 Jun 2009, 21:36
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:50
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 25 Jun 2009, 18:49