Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
25 Jun 2009, 12:31
OOC: Sucuze pentru intarziere, dar am fost plecata in tabara.

BIC:
Cele doua fete se privira pentru cateva secunde.Niciuna nu avea curaj sa rosteasca vreun cuvant sau sa se ridice de pe podeau unde aterizasera cu putin timp in urma.Privind in jur, Mary observa armurile inundate de aceleasi rasfrangeri rosiatice ale soarelui.Acea imaginie i se parea atat de cunoscuta Cercetasei, incat se ridica brusc si se arunca la o micuta fereastra pe care se revarsau ultimele raze ale soarelui.De acolo privise cu ceva timp in urma, iar peisajul i se aprea familiar.Totul parca se petrecuse cu o zi inainte.

"Ne-am intors, Hermione, ne-am intors!" exclama Cercetasa pregatita sa se arunce in bratele prietenei sale, insa aceasta era deja in picioare si privea medalionul de la gatul armurii.Acel medalion care le cauzase atatea probleme, care le facuse sa traiasca experiente extraordinare se afla in acelasi loc, pregatit sa fie descoperit de alti ochi curiosi ai unor elevi de la Hogwarts.

"Ar trebui sa mergem, nu?" ii sopti Mary colegei sale, vazand ca aceasta inca mai priveste medalionul, concentrata asupra stralucirii acestuia.
"Asteapta..." raspunse Hermione, apropiindu-se de fereastra, pierduta parca printre ganduri.
Cercetasa intelese in acel moment ca nu era atat de usor pe cat ar fi crezut.Acea reintoarcere in prezent reprezenta si o renuntare.In celalalt timp isi facuse prieteni. Sirius poate inca mai astepta sa ii dea noua ei adresa, iar Lily se intreba cum de a disparut brusc fara a isi lua "la revedere" de la ea.
In mintea Cercetasei apreau brusc imagini din scurta perioada petrecuta in oceanul trecutului, insa dispareau rapid, fiind inlocuite de alte si alte franturi de amintiri.In acea liniste totala, Mary auzea doar un sunet indescriptibil, sunetul amintirilor care se invarteau captive in mintea ei.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Briana Brighton - 25 Jun 2009, 12:31