BFF until one of us dies
|
25 Jun 2009, 20:34
|||
|
|||
Atunci Roland, stiind de la bun inceput ca ea va veni si ca va fi acolo, nu crezuse ca ea va plange ci ca va fi furioasa, spera sa fie atacat de ea dorea sa vada cat de puternica e in noul ei corp. Dorinta lui fu spulberata cand Deea, trista si simtindu-se inselata ramase acolo in lacrimi...Se gandea ce sa faca, sa o aduca langa ei doi nu era bine sa se duca langa ea, nici asa nu era bine. Ce ar fi putu face pentru micuta fetita bleaga, separata acum de un lucru care o facea sa se simta pretioasa.
Ideea care ii venise in minte era indeajuns de nebuneasca incat sa mearga. O adormi pe Ada, o lovitura usoara si subtila la ceafa a fost de ajuns pentru asta. Se ridica si, prefacandu-se in fum, aparu in fata Deei si o saruta. Era singurul lurcu despre care stia ca o facea fericita. Chiar si dupa ce o transformase tot o menajase cu saruturile sale, acum renunta la orice menajamente. NU avea nevoie de menajamente cand incerca sa o faca sa inteleaga cat de mult e iubita. Ea insemna totul pentru el, Ada era doar un experiment pentru vrajile sale. Isi daduse seama ca ea nu stia de anumite abilitati ale lui, mai exact de cea de a-si schimba forma fizica dupa cum si-ar fi dorit. Mai exact el se duse in forma lui de fata. Faptul ca-i marise sani era o incercare, vroia sa vada cat de bine putea modifica un corp fara sa mentina u contact vizual stabil si constant. Demult ii trebuia doar sa se uite odata apoi facea ce vroia acum ii fu greu sa duca vraja pana la capat. Se trase usor inapoi, nu era nevoie de un sarut foarte lung ci de o esplicatie rapida dupa acel prim sarut. Tot ce putea face acum era sa-i zica exact tot ce avuse de gand cu Ada, mai exact de ce avuse de gand sa se joace cu corpul ei fizic. Deea sper ca inteleg ca ea este doar un experiment pentru niste vraji deale mele. Tu esti totul pentru mine si ea este doar un cobai, mai exact am profitat de dorinta ei pentru a-mi testa puterile, nu mi-am mai folosit magia de ceva timp. nu stiu cat de capabil mai sunt sa o folosesc. Sper ca reusesti sa intelegi, daca nu citeste in adancul minti si sufletului meu sa vezi ce e acolo. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|