O calatorie in lumea sportului
|
26 Jun 2009, 20:23
|||
|
|||
Roland isi taie tentaculele cu o sabie, era singurul mod in care reusise vreodata sa le opreasca. Nimic nu controla acele tentacule, nimic inafara de arcanum, vrajile care creeau sigiliile de control, si creeau si un calibrator pentru perversitatea lor. Ei bine calibratorul nu functiona niciodata, era doar de decor la el. Dupa ce tentaculele o imbracara la loc pe Ginny aveau macar atat bun simt.
Ranile de pe spatele lui, cele care erau radacinile tentaculelor nu se vindecau deloc................in mod straniu. Ceea ce il deranja era ca sangele sau, acum ca era in forma demonica, putea face pe oricine nemuritor........Era o problema, foarte grava chiar extrem de grava......Isi inchise cu greu ranile trecand de la o forma la alta. Primul luicru pe care il am de zis, nu incerca sa-mi furi tigarile ca-mi fac altele, al doilea sa nu incerci sa mai atingi tentaculele asta se va intampla, nu stiu cum de am reusit sa le mentin sub control ca sa nu te violeze.........Ai auzit bine asta fac deobicei, sunt un fefl de........Alter ego pervers care are o minte proprie..............Controlul acestui alter ego e doar pe tentacule.......De aceea te-am prevenit. Acum esti bine................ma rog, pana cand vei gresi din nou si-mi vei atinge spatele........ Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O calatorie in lumea sportului - by Kennya Allen - 16 Nov 2008, 04:04
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 22 Nov 2008, 00:26
Re: O calatorie in lumea sportului - by Jenny Spring - 07 Dec 2008, 00:28
Re: O calatorie in lumea sportului - by Sharma Josephine - 19 Jan 2009, 20:08
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:13
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 24 Jun 2009, 21:36
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:50
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 25 Jun 2009, 18:49