Duel sau nu??? Cine sa stie
|
27 Jun 2009, 19:03
|||
|
|||
"Monstru pe naiba." Ginny rase. " Ai incercat vreodata sa vezi partea misto a vietii? Chiar daca esti prost , enervant , sadic , orgolios .. " [ dupa 3 ore de turuit ] " .. , ticalos in general , mai esti si .. aaa .. partea buna la tine e ca ... aa
![]() "Mersi de incurajare " mormai Roland plictisit uitandu'se chioras la ea . " Nuuuu , pe bune , ai si o parte buna . " Ginny facu o mutra de tuta , zamind cu gura pana la pwwca . " Aa. vezi sa nu'l omori pe Smolly , please. Mi'a promis ca o sa'mi aduca o caruta cu chiloti ilegali transportati din Olanda . Nu ne mai duelam , nu? ![]() Inainte ca Rol sa raspunda , ea isi aminti ceva important . "Heei ! Tu de unde ai stiut ca vreau sa te invit la Invarte ciobul mai incolo? Imi citesti gandurile ? " Se imbufna si incepu sa se gandeasca intens la propozitia ' Rol e un prost '. "Fascinant , " bombani Roland , confuz din cauza ciudatenii persoanei din fata lui , care avea un carnetel cu autografe de la masinile de spalat care au revolutionat lumea prin buzunar. Ginny continua sa se gandeasca ca Rol e un prost . Fara sa isi dea seama incepu sa sopteasca fraza. Dup'aia sa o urle de'a dreptul. " La ce m'am gandit?:-> " zise ea mandra , convinsa ca Roland nu se prinsese . Dupa 2 secunde, era sigura ca acesta trisase. Nenorocirea. " Aa, de fapt, noi ce facem aici? Nu incepe cumva o telenovela sau ceva de genul? Ai vazut ca Ileana s'a despartit de Vioo? ![]() Ginny incepu sa planga , pana incepu o baba din vecini sa arunce cu papuci in ei . |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Duel intre prieteni... | Artemis B. Ricardi | 12 | 3,458 |
07 Jan 2012, 12:46 Last Post: Artemis B. Ricardi |
|
Duel incepator | Welow DNG | 3 | 2,375 |
26 Apr 2011, 10:18 Last Post: Hermione Padma |
|
Primul meu Duel cu bagheta cea noua | Kasumi Mikoto | 6 | 2,162 |
11 Feb 2011, 21:35 Last Post: Lomesa-De-Sabassco |
|
De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! | Robert Eric Smith | 17 | 5,668 |
01 Feb 2011, 18:51 Last Post: Raizen Isildur |
|
My first duel | Luke Donaghan | 6 | 2,384 |
30 Jan 2011, 23:42 Last Post: Luke Donaghan |
|
Un duel cu un baiat de anul cinci | Jack Diggory | 5 | 2,277 |
12 Jul 2010, 12:56 Last Post: Helena Daphne Rose |
|
Duel intre incepatori | Adrian Richard | 63 | 12,610 |
02 Dec 2009, 19:24 Last Post: Alexander von Raco |
|
doar un... mic duel inocent | Charlizze Di Rino | 25 | 6,468 |