Thread Closed 
Tabaraa cu soa.. de fapt ploaie:)
27 Jun 2009, 20:50
Ah. Plec si eu un tabara 1 sapt si ceva. Cre' ca 10 zile. Pe la 2 jumate e trenul

Mda. O sa ploua vreo 3 zile la inceputFinna) asta e. Sper macar ca o sa am un pat calumea. Si ca o sa stau intr'o vila calumeaFinna)
O sa imi fie dor de voi Sad nu stiu daca voua o sa va fie dor de mine [ va tai pwcile daca ziceti ca nu ] , sigur nu tineti la mine Sad [ asta ca sa va fac sa ziceti " Vaaai , dar normal ca te iubimBigeyes " Finna))) ] , ma rog, ne vedem peste vreo 10 zile >Happywide<
( De fapt. Peste 2 minute ca ma duc la baie si dup'aia dau Trimiteti =]]] si mai stau la calc pana pe la .. 2 si 10 =]]]] cand o sa inceapa mama sa urle ca o sa intarziem si chestii. Oh. Mamele. )

Puup>Happywide<

Ps : Hahi , sa te ocupi tu de contul meu pe nepets =]]]] ma bucur ca ma pot baza pe o prietena atat de buna ca tineLove =]]]] sa treci si pe la Wheel of Slime. Vezi ca apare acolo la " Spin the Wheels and do the Scratchcards " , inainte de Tombola si toate tampeniile alea. Stii tu=]]]] aaa, si Minnie nu mananca omleta fara condimente . Doar cand e 2/3 sau 1/3 .
PRIETENA MEA CEA MAI BUNAA>Happywide< te adoor>Happywide<
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Tabaraa cu soa.. de fapt ploaie:) - by Ginny Malfoy - 27 Jun 2009, 20:50