Duel sau nu??? Cine sa stie
|
27 Jun 2009, 21:19
|||
|
|||
Papuci se intoarse ra ca un bumerang la baba aia nenorocita.....Faptul ca Ginny expuse, timp de 3 ore, partile lui rele, ii oferise o noua vizune asupra sa. Oarecum mai neagra decat inainte, acum intelegea de ce nu era acceptat prea bine de oameni....El era exact contrariul unei fiinte umane, lipsit de o parte buna, el era doar raul din lume.......Incerca sa devina un intermediar intre opusul sau si sine, lucrul acesta era imposibil, nu putea sa faca asta, de atatia ani nimic nu-l putea ajuta.
Cred ca trebuia sa ne duelam, asa ceva, nu ca ai fi avut sanse, am renuntat sa perseverez cu aceasta idee stupida, la ce ai putea sa faci tu intr-un duel.....................(sigh)..........Nu cred ca poti speria decat o vrabiuta....... Pe Smolly nu am de gand sa-l omor nu m-a deranjat cu nimic, inca, dar cand o va face nu-l voi ucide, tortura e mai simpla....... In legatura cu lucrurile la care te-ai gandit in timp ce aveai mintea obsedata de fraza "Rol e un prost", nu stiu, daca iti focalizezi mintea pe un gand anume, o amintire sau un singur lucru anume, reusind intre timp sa te gandesti la altceva, nu pot citi restul, mai exact e ca si cum as citi doua minti simultan, imi da dureri de cap. Un ultim lucru Ileana si Vitoo ce......aaa.......scuze......Cine sunt?.............de fapt mai bine uita ca am intrebat. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Duel intre prieteni... | Artemis B. Ricardi | 12 | 3,448 |
07 Jan 2012, 12:46 Last Post: Artemis B. Ricardi |
|
Duel incepator | Welow DNG | 3 | 2,373 |
26 Apr 2011, 10:18 Last Post: Hermione Padma |
|
Primul meu Duel cu bagheta cea noua | Kasumi Mikoto | 6 | 2,156 |
11 Feb 2011, 21:35 Last Post: Lomesa-De-Sabassco |
|
De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! | Robert Eric Smith | 17 | 5,650 |
01 Feb 2011, 18:51 Last Post: Raizen Isildur |
|
My first duel | Luke Donaghan | 6 | 2,375 |
30 Jan 2011, 23:42 Last Post: Luke Donaghan |
|
Un duel cu un baiat de anul cinci | Jack Diggory | 5 | 2,272 |
12 Jul 2010, 12:56 Last Post: Helena Daphne Rose |
|
Duel intre incepatori | Adrian Richard | 63 | 12,522 |
02 Dec 2009, 19:24 Last Post: Alexander von Raco |
|
doar un... mic duel inocent | Charlizze Di Rino | 25 | 6,451 |