The curse of the white apocalipse
|
29 Jun 2009, 23:30
|||
|
|||
OK povestea este despre un personaj amnezic, pe parcurs este ranit si isi aminteste despre tot ce i s-a intamplat. Cu fiecare rana suferita isi aminteste mai mult. Totul are loc intr-o lume sf teho-magic-extraterestra. Ceva in stil zap vexler, e o revista catati pe keenspot e pe acolo.
Universul are legi destul de stricte pe care personajul le sfideaza deoarece intamplator este creatorul universului dar nu stie asta. Isi foloseste puterile din instinct sistem defensiv genetic....Nu am avut timp sa fac un desen ca acum mi-a venit ideea dar va veni si desenul in curand. Personajul e un soi de god-mode, nu stie de asta dar nu se poate folosi de puterile sale....Dati un vot pana aici... Ideea e ca nu mai am ce face, pana imi iau tableta grafica nu pot incepe comicul asa ca ii fac un storyline..... Ar trebui sa fi facut un soi de formular de prezentare dar nu gasesc inca acum....Asta e doar ca sa nu-mi uit ideea ![]() Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The curse of the white apocalipse - by Roland Delaney - 29 Jun 2009, 23:30
Re: The curse of the white apocalipse - by Roland Delaney - 30 Jun 2009, 12:34
|