Twilight Saga
|
08 Jul 2009, 10:23
|||
|
|||
Ginny, nu cred ca ai inteles ce am vrut eu sa spun.Aceste carti nu sunt printre preferatele mele, insa nu am spus ca mi se pare o porcarie. Din punctul meu de vedere nu este o capodopera.Punct.
Ideea nu e rea si tocmai de aceea am citit-o.Eu de obicei nu las o carte decat atunci cand chiar ma plictiseste sau nu inteleg nimic.Plictisitoare este doar in unele momente, insa de inteles, am putut sa o inteleg si de aceea am citit-o. In legatura cu sutele de greseli de tipar, stiu ca nu este vina autoarei, dar mie mi se pare inadmisibil sa existe atatea greseli. In nicio carte nu am mai vazut atatea gresei ca in aceste volume.Nu este un argument contra cartii in sine, ci contra editurii... Pentru asta sunt platiti cei care fac corecturile si nu mi se pare normal sa isi fac treaba doar pe jumatate. Apropo, Ginny, am citit si cele 11 capitole din Midnight Sun.Este, intr-un fel mai reusita decat Amurg.Edward traieste cu o alta intensitate intamplarile si cartea(ma rog, partea publicata pe net) mi se pare mai interesanta. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|