|
intrebare si raspuns
|
|
08 Jul 2009, 12:51
|||
|
|||
|
Pentru ca ... unora nu le place sa citeasca de exemplu mie imi place mai mult romana.. si citesc mult.. ain ujltimele 2 zile am terminat 3 carti
.. si acuma incep alta adica am inceput-o deja.. altii prefera.. matematica sa zicem.. si stau mai mult si freaca menta adica.. nu freaca menta. ca nu tiu ce fac aia.. si sunt unii care nu sunt buni la nimic si aia joaca fotbal si mai stiu eu... adica fiecare om in functie de na..Si faza cu calculatoruuul toata lumea stal a calc.. deoarece.. aici gasesti mereu ce sa faci si nu te plictisesti niciodata #:-s.. vai ma doare mana.. Ce ti-ai dori cel mai mult in momentul asta? [sa vina Claudiu mai repede in Romaniaa 8-> ]
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Intrebare si Raspuns | Bell Evans | 257 | 45,825 |
04 Feb 2018, 16:44 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
| intrebare si raspuns | Bell Evans | 685 | 95,618 |
03 Sep 2011, 00:55 Last Post: Kennya Allen |
|
| intrebare si raspuns | Aylin Lovegood | 990 | 119,203 |
14 Sep 2008, 22:20 Last Post: Anna McNair |
|

.. si acuma incep alta adica am inceput-o deja.. altii prefera.. matematica sa zicem.. si stau mai mult si freaca menta adica.. nu freaca menta. ca nu tiu ce fac aia.. si sunt unii care nu sunt buni la nimic si aia joaca fotbal si mai stiu eu... adica fiecare om in functie de na..
]
![[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]](http://img687.imageshack.us/img687/9192/tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif)