Dubla festivitate.
|
11 Jul 2009, 22:03
|||
|
|||
Reagan nu mai inainta. Vedea spectacolul acela groaznic cand deodata simti ceva care o impingea sa se amestece. Reagan zbura direct acolo intre demoni.
"Nu accept ca nimeni sa nu pateasca nimic. Sunteti facuti pentru distrugere, stiu, dar trebuie sa gasiti un mod de a va impaca. Si nu imi place sa fiu eu cea care ii impaca pe altii!" zise Reagan autoritara, dupa care desi realiza pericolul fata de ea, il arunca pe Roland cat colo iar pe ceilalti ii trimise cu un fulger la o departare rezonabila. "Credeai ca nu rezist, nu-i asa? Sunt mai puternica ca alte zana. Poate nu sunt egala cu tine, dar sunt puternica. Daca nu ai fi asa de 'eu lucrez singur' cred ca ar decurge treaba mai usor." Reagan dispretuitoare. Regina, deobicei gratioasa, acum devenise o adevarata luptatoare. Infatisarea firava si gingasa nu trada deloc interiorul. O luptatoare. Gata sa isi dea viata pentru poporul ei, Reagan era constienta ca Roland ar fi putut distruge oameni daca si-ar fi lasat puterea sa se dezlantuie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|