Dubla festivitate.
|
13 Jul 2009, 18:44
|||
|
|||
Roland Se duse de-a dreptul inainte. NU facu nimic altceva inafara de a-si aprinde o tigara din menta. Se uita inapoi, ar fi fost normal sa raspunda inainte de a merge mai departe.
Daca devin mai simple cred ca o sa incerc sa ma teleportez si inca ceva putiti sa faceti si voi mai multa liniste nu pot citi gandurile animalelor magice si daca le aud ma doare capul, va rog incercati sa va izolati minetel. Nersa poti sa faci inca ceva pentru mine...Creezi si tu o planta de menta si o faci sa se usuce ca sa folosesc \frunzele pentru tigari terog, nu pot sa-mi creez aici tigari si nici nu am cum sa incerc. Inca ceva "Majestatea voastra" Poate nu ai realizat dar deobicei vorbesc cu astfel de apelative fata de persoanele pe care nu le agreez, la care nu tin, inteleg faptul ca pentru tine e o insulta.....Privita insa din punctul meu de vedere e o dovada de afectiune, nimic mai mult. Se duse langa Nersa si astepta sa-i creasca planta........Nu se intampla nimic. Normal si era sa nu se intample nimic daca acel loc interzicea magia sa. Kerera fieti mila si fa-mi si mie o planta de menta, nu mai am tigari. Imi mentine in echilibru puterile chiar daca sunt incative cand se vor reactiva nu stiu daca le voi putea controla eficient. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|