Dubla festivitate.
|
13 Jul 2009, 18:56
|||
|
|||
Kerera lovi pamantul o data si acolo aparu o planta de menta.
"Bine. Zi-mi Kerera. Sau Kery." zise Kerera. "Ah, si era sa uit!" zise Kerera, dupa care lovi pamantul din nou si aparu o masa cu trei farfurii." "Deci, masa asta poate sa ne puna in farfurie ce mancare vrem, dar doar mancare. Nimic altceva." Kery se aseza pe un scaun, facut special pentur ea, ca sa poata sta comod. "Nersa, ai si forma umana, nu? Ah, era sa uit, nu ti-o poti folosi din cauza ca locul acesta nu agreeaza decat magia mea si a lui Reagan. Nu are nimic." zise Kerera, apoi facu un mic semn spre scaunul Nersei, care se transforma intr-un scaun pe care putea sta mai usor. Kerera prinse intre doua degete de la mana stanga o furculita si intre doua degete de la mana dreapta un cutit. Zise 'Pofta buna!' si se apuca sa manance. Dupa ce terminara de mancat Kerera ii zise lui Roland: "Pentru imi pari destul de dragut o sa mergem drept in padure, unde avem mult dde lucrat in echipa, asa ca nu vom mai avea nevoie de intrebari." zise Kerera. Roland si Nersa o urmara pe Kerera, si ajunsera la o padura. In fata lor era un zid cu niste combinatii complicate. "Hmmm... Asta aici, asta aici si gata!" zise Kerera. Zidul se deschise. In fatalor erau sapte dragoni cu saptezeci si sapte de capete. "Deci, acum trebuie sa trecem de dragoni." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|