Dubla festivitate.
|
13 Jul 2009, 20:01
|||
|
|||
Roland se uita curios la dragoni erau asemanatori dar totusi diferiti, trebuia sa lucreze cu ele, Nersa avea experienta il lupte, el insusi era un asasin dar Kerera....Desprea ea nu stia nimic. Raegan dovedise ca nu toate reginele sunt asa de inofensive in lupta, dar nu stia sigur acelasi lucru si despre Kery. Se uita la ea si o analiza, era o felina imperiala, era cert asta nu implica si abilitati de lupta...Trebuia sa se gandeasca bine cum sa isi joace cartile. Erau 539 de capete de dragon, fiecare ar fi avut de ucis cam 180, calculul era simplu asta daca lupta si Kery.
Kery, sa nu o interpretezi ca pe o insulta, dar ai abilitati de lupta? Daca da atunci sa stii calculul rezulta in estimativ 180 de capete de doborat pentru fiecare, in alte circumstante nu este bine....Nersa si cu mine ne descurcam, asa patetic in forma asta am sabia si pistolul cu gloante explozive...Nersa poate sa le sfartece gaturile insa tu vei veni sa ne ajuti? E un risc major sa luptam doar noi doi. Sunt 539 de locuri din care putem fi loviti, nu ne putem vindeca, e nasol ca sa zpun mai simplu si clar. Ca sa putem supravietui avem nevoie si de ajutorul tau dar fara el cred ca poti sa-ti iei adio de la mine si nersa, si cu ajutorul tau ai putea tot asa de bine sa-ti iei adio de la noi doi. Stand ascuns in spatele porti ii Vorbea Kryeei dupa ce o trasese pe ea si pe Nersa din mijloc. Se uita in ochi ei incercand sa inteleaga ce-i va raspunde. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|