Dubla festivitate.
|
13 Jul 2009, 21:46
|||
|
|||
Roland se uita umpic urat la ea dar stia ca planul sau ar fi esuat, daca ataca capatanile dragonilor....Ei bine se poate spune ca ar fi luat foarte mult timp. Planul ei era bun insa ironia ei era enervanta, il supara chiar. Era intradevar nebun dar nu prost, nu e obligatoriu sa arati ca un criminal in serie daca nu poti fi unul. Aparentele pot fi inselatoare.
Pot sa creez o diversiune doar ca nu pot sa o mentin prea mult timp, am forma asta umana destul de slaba, magia alba e tot ce popt folosi dar nu am abilitati destul de mari, doar cat sa o fac pe Nersa invizibila si sa-mi creez o forma fictiva de Nephelim, o forma care asa este vazuta dar nu are puterile respective. Pot sa si levitez, am nevoie doar de magie ca sa pot sa fiu eficient, nu am luptat fara magia mea si am inteles ca asta e scopul sa invat ca nu pot lupta singur insa nu vreau ca din cauza mea sa fie alte vieti in pericol, nu sunt egoist ci imi era teama de puterile mele. Acum am doar magie alba in acest loc, e tot ce pot folosi deci depind de voi ca sa-i distrugeti. Insa imi lasati si mie unul vreau sa vad cat de bun pot fi cu acest corp pentru a ii intelege puterile, eu sunt propriul meu experiment, luptele sunt experimente cu puterile mele......Sa implic pe altcineva in acele experimente nu-mi permit deoarece nu stiu ce pot face....Cu acest corp am puteri limitate insa cred ca pot sa va ajut insa daca nu reusesc sa fugiti, e tot ce va cer, nu vreau sa trag dupa mine pe cineva pe calea mortilor-vii. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|