Singura in noapte
|
28 Jul 2009, 10:04
|||
|
|||
OCC: lipsa de inspiratie dar si mie mi-era dor de RPG
Ada se speriase rau de tot . Se retrase putin , incercand sa strange peretele cu mainile , chiar daca nu era posibil. Frica ii ajunsese din calcaie pana in varful capului , dar vazand ca nimeni nu zice nimic , intreba speriata : - CIne este? Dar nimeni nu ii raspunse . Era la fel de liniste ca inainte . Ada tusi din nou foarte tare , iritandu-si gatul imediat. Era racita bocna , deoarece niciodata nu ii placea sa doarma cu geamul inchis , iar afara nu era tocmai bine . - Cine essste? mai intreba odata , tremurandu-i vocea . Cateva zgomote ciudate se auzira , si vazu o bagheta pe jos . Acea chestie provoca zgomotul . Ada lua repede bagheta , si o tinu in mana . Isi dadea seama ca din moment ce avea bagheta , nimeni nu ii putea face vreun rau , decat daca nu erau mai multi . - Cine essste? Intreb pentru ultima oara , iar daca nu-mi raspunzi , plec cu bagheta ta si nu ti-o mai inapoiez . Ada incerca sa-si faca curaj. Era constienta ca puteau fi mai multi cu mai multe baghete sau poate un singur om cu mai multe baghete . Gandea prost la ora aia. Dintr-o data , vazu o mana iesind dupa un colt si care cautand disperata pe jos se lovi de papucul Adei si si-o retrase . - Scuze . spuse fata din greseala , auzi o plesnitura , ceea ce probabil insemna ca si-a dat o palma peste gura sau ceva . Ada recunostea voceea acea dar nu stia de unde . Vroia sa stie cine era . Era o fata , asta era clar . Avea o voce familiara , asa ca Ada trase muult aer in piept si dadu coltul [ nu am murit ] . Ada vazu o fata cu pelerina si cu gluga trasa muult peste fata ei, dar observa insemnele casei cercetasilor . - Ma scuzaati . spuse Ada FAta ridica capul , si o imbratisa repede . - Ada... tu esti . Slava Cerului! Mi-a fost frica . Am crezut ca este cineva care a vazut ca am luat lacrimile de Pho........foc. - lacrimi de foc ? repeta Ada uitandu-se suspcioasa la ea. - Eh... poveste lunga . Iar Shayera ii mai dadu o imbratisare . Hmm.. Stii tu pe unde trebuie sa iesim? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,357 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,794 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,886 |