^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
28 Jul 2009, 19:22
New creations a la Yvonne!
[Image: 2ihntz6.jpg]

First:Rog Adminii sa-mi inchida vechiul thread[Jade's Art].
Second:Atata timp cat am trecut la un alt program[Gimp 2.6.]dar si vechiul PhotoScape, presupun ca mi-am mai imbunatatit lucrarile. Mai am insa de invatat.

Cateva lucrari de-ale mele...destul de recente. Le voi lua de la A la Z, in ordine cronologica.:->

[Image: e023p0.jpg]
La semnatura asta am mai folosit niste efecte ale programului MagicPhoto. Din pacate, exact cand m-am asteptat mai putin, a expirat(fusese trial)Crying. In fine, semnatura este pentru un forum de-al lui June[de aici se explica si numele cu care m-am semnat].

[Image: 2ele6n4.jpg]
In the picture, Anette Olzon, solista de la Nightwish. Actuala. Yeah. In fine, aici m-am semnat normal.Finna

[Image: 2ec17xi.jpg]
Primul si singurul meu wallpaper. Background, in intregime facut de mine[wallpaperul asta este mai degraba un experiment, la noile lucruri invatate in Gimp...]

[Image: wj9quq.jpg]
Semnatura facuta de mine pentru un alt forum[de-al meu, de data asta ]. Semnat:Crystal Halliwell. Tema:2012 is coming...Brrr...

Original:[Image: 2pzmsua.jpg]
What I made:[Image: 2pyzseq.jpg]
Un fel de colorize, pentru machiaj. Prima mea incercare...Thinking

[Image: 2mng36c.jpg]
Feel the music! Oh yeah...No comment.

[Image: 29mt6rc.jpg]
O semnatura...Najpa...Vroiam sa-mi iasa ceva frumos, un tribut pentru Breaking Dawn, dar nu mi-a iesit. In fine. Ochii rosii sunt facuti de mine.

[Image: ig916h.jpg]
Rock On! Ma plictiseam. Mi-a iesit destul de bine, zic eu...Totul este colorat de mine...Poate trebuia sa fie ceva rosu cu negru, asa arata cam...gen Avril Lavigne!=)) Dar imi place cum a iesit, totusi!Finna

[Image: 1z69ldj.jpg]
Hayley Williams! Paramore! Rock on, yeah baby!=)) Facuta acum jumatate de ora!:->

Astea sunt! Astept comentarii bune, rele, s.a. Astept de toate!Finna

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^ - by Iseult Cromwell - 28 Jul 2009, 19:22