Singura in noapte
|
30 Jul 2009, 17:10
|||
|
|||
-Lacrimi de Pho...nimic,nu stiu si nici nu vreau sa aflu.Spuse Cercetasa muscandu-si din nou buza de jos,cat putea de tare.De data aceasta se pedepsea ea singura.
Cum putuse sa se dea de gol atat de repede.Sau ma rog,nici nu trebuia sa se dea de gol,nu avea voie. Se uita la Ada care o privea suspicioasa,mai mult decant suspicioasa. -Asa cred,in sticluta se tin lacrimile,deci,cred ca sunt lacrimi de....nu stiu ce,e ceva lichid Adauga Shayera zambind nevinovat,dar expresia de pe fata Adei nu se schimba asa ca prefera sa se uite la fratele ei care privea suspicios in stanga si in dreapa,exact cum facea Shayera de multe ori,se vedea de la o posta ca erau frati sau macar rude. Ada o mai privii o data pe Shayera,dupa care isi muta privirea spre barbatul care inca se uita sa vada daca nu vine cineva. Parca astepta pe cineva,sau asa dadea impresia.Dupa un timp devenise nerabdator si incepuse sa se joace cu bagheta. Deodata din umbra se mai zarii inca un om,de data aceasta cu pelerina verde si uda.Doar atat se vedea a raza felinarului care inca mai palpaia cat de cat. Cei doi incepura sa vorbeasca incet,dar totusi erau auziti de cele doua fete care nu dadeau de inteles ca ar pleca.Din acele vorbe se auzeu: -Ai adus lacrimile de Phoenix? -Da,sunt la mine,tu ai adus cartea? -Da. Iar cei doi barbati facura schimbul.Federic ii daduse lacrimile acelui barbat,iar barbatului daduse un saculet. -Si spune-i lui Joyen sa o lase mai incet cu duelurile,nu mai am de gand sa ii fac rost de lacrimi sa se faca el bine sa poate lupta impreuna cu noi,cei din Ordin.Si oricum,trebuie sa inapoiez lacrimile astea,le-am luat de la sora mea,Shayera. -Ai bagat-o pe sora ta mai mica in asta?! -E singura persoana apropiata mie,ce vroiai sa fac? -Parca mai ai o sora,MAI MARE,de ce trebuia sa o bagi pe cea mica? -Dayana,cu Dayana nu m-am vazut de 3 ani,lasa-ma in pace cu treburile mele,da? -Bine,cum vrei,dar sa sti ca vei regreta ca iti bagi sora in asta.E ceva... -Periculos,stiu,dar e treaba mea,lasa-ma! Si Federic plecara fara ca celalalt barbat sa mai aiba ceva de spus. Shayera se rezema de perete,si isi acoperii fata cu mainile in timp ce Ada o privea ca un detectiv care gasise adevarul -Da,l-am ajutat!Spuse Shayera cat putea de tare. Acum chiar ca Ada stia totul.Dar cu toate astea cercetasa avea o scuza.Nu ii spusese ea de toate astea,ci ea ascultase si aflase tot.Sau aproape tot. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,351 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,763 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,885 |