Cel mai bun profesor de Aparare contra Magiei Negre ??
|
31 Jul 2009, 15:07
|||
|
|||
Pay...
In primul an Quirell ... ei bine... nu prea am ce zice despre el... doar: Oh my GOD! Cam dus cu pluta... daca a acceptat sa-l lase pe Volly sa ii posede corpul. In al II-lea an Gilderoi Loockhart... el parca era Ken iubitul lu' Barbie. Si in plus nu stia decat sa se uite in oglinda si sa isi faca poze. Nu prea le avea cu vrajile. In al III-lea an Remus Lupin... cred ca a fost cel mai super profesor. El l-a invatat pe Harry multe lucruri interesante si folositoare. In al IV-lea an Alastor (Mad-Eye) Moody... pay nici nu a predat el avand in vedere ca a fost inchis intr-un cufar. Cat despre Barty Crouch Jr. nici nu mai am ce sa spun ... un Devorator al Mortii ?!?!?! In al V-lea an Dolores Umbridge... Ei bine... si daca puneai un Homar cu Capete Explozive in locul ei invatai mai multe. Ea cu ministerul ei... pfff... In al VI-lea an Severus Plesneala... Minunatul si nemaiintalnitul profesor pe care Harry il iubeste la nebunie. ( ) Pay sa zicem ca e mai acceptabil decat alti profesori... In al VII-lea an Amycus Carrow... Oh doamne. Apararea contra Magiei Negre a devenit Magie Neagra si in plus era un Devorator al Mortii. o_o C-am astia sunt toti... ^_^ I love when u call my name. I really do. But... U make me cry when u do that.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|