Singura in noapte
|
31 Jul 2009, 22:34
|||
|
|||
- Deci fa-ma sa inteleg! L-ai ajutat pe fratele tau pentru cine stie ce chestie? Si.... din ce Ordin face parte? Ma rog.. din moment ce se plimba la 12 noaptea pe Aleea Nocturn , nu poate fi tocmai de bine .
Shayera zambi nevinovat cu toti dintii , repetand de foarte multe ori , ca habar n-avea la ce-i trebuiau. - Stii in ce te-ai bagat Shayera??? Eu nu am nici o treaba in asta , dar TU!! Tu... iti dai seama? ITI DAI SEAMA? Ada urla ca o apucata , iar vocea ei se auzi in ecou de cateva ori. Shayera inchise ochii si ii stranse puternic iar Ada isi dadu o palma peste gura , ramanand cu mana acolo. Si-a dat seama , ca nu trebuia sa vorbeasca atat de tare . Nu prea multi oameni se plimbau la 12 noaptea pe Aleea Nocturn. Dintr-o data auzira niste oameni. - Federic! Sper ca asta care a urlat acum este sora ta , si ca nu mai stie nimeni de noi. - Nu prea seamana cu vocea surorii mele , dar sunt sigur ca era singura . Nu era nimeni nicaieri . As fi auzit macar ceva . - FEDERIC! Este o treaba serioasa! Sper ca nu ai implicat si alti oameni! - Nu.... adica nu cred . Sora mea este destul de inteligenta incat sa nu spuna la nimeni . Ada si Shayera vazu cum barbatul se opri din mers si ofta adanc . - Am incredere in tine Federic , dar numai de data asta . Hai sa mergem . S-ar putea sa ajungem prea tarziu. Pasii se indepartara , iar Ada si Shayera nu mai indraznira sa vorbeasca pana nu se mai auzi absolut nimic . - Shayera.... mi-e frica .. spuse Ada careia ii clantaneau dintii in gura. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,355 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,792 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,886 |