Singura in noapte
|
02 Aug 2009, 23:22
|||
|
|||
Ada zambi cu toti dintii . Era randul ei cand facea asta , deoarece stia foarte bine ca nu si-a luat nici o bagheta . Adica de ce i-ar fi trebuit o bagheta la intalnire? Prefera sa zica .
- Nu stiu....ultima oara era pe sub pat . Shayera ofta adanc , si isi scoase bagheta ei din roba . - Ne vom folosi doar de a mea... desi va fi mai dificil cu vazutul. Lumos! In capatul baghetei , se aprinse o luminita puternica si alba. Era de ajuns pentru Ada si Shayera . - Mersi Shayera . Chiar nu m-am gandit ca la intoarcere va fi atat de bezna si ca voi avea nevoie de bagheta... Shyera zambi dar se opri repede. - Stai putin! Ce baiat idiot nu te-ar conduce? Adica pana mea....deobicei orice baiat care se respecta conduce fata . Si mai ales ... cu ce om te intalnesti tu care nu este din Hogwarts? Ada zambi din nou cu toti dintii si incerca sa-si ascunda roseata din obraji de lumina baghetei care acum era indreptata spre ea. - Nimeeeni.. pur si simplu. Adica... nu e prietenul meu... este un baiat... cu care ma inteleg binee.. doar atat . Shayera ridica o spranceana in semn de neincredere. - Bineee bineeee! e cu 3 ani mai mare ca mine si-l cheama Claudiu... lucreaza la drogherie... si nu stiu cum naiba am ajuns sa ne plimbam pe aici ... si mna. Defapt , cred ca m-am cam si ratacit . Shayera ii dadu un cot Adei , cand vazu niste umbre in fata lor care se apropiau. Shayera inchise repede bagheta. - Cnne sunt? intreba Ada speriata |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,351 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,774 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,885 |