|
Mergând pe sârmã
|
|
03 Aug 2009, 01:44
|||
|
|||
|
Nu mai pot. Pun si cap III
))) in aceeasi seara )))))Capitolul III – Rebecca
M’am trezit la 5:49 fix. Tipul de langa mine inca dormea. Mi’am recuperat sutienul si pantalonii, dar nu’mi gaseam bluza, asa ca am “imprumutat” o camasa verde, in carouri, din dulap. Parea ca e sa sotiei sale. Era larga, asa ca am strans’o cu o curea lata in talie. Geanta mea statea aruncata neglijent pe podea; totodata mi’am gasit si bluza, dar nu m’am schimbat. Imi placea camasa.![]() Am scos rujul de un rosu incendiar din poseta si, dupa ce mi’am refacut machiajul, am manjit ‘ din greseala ‘ tricoul tipului. Ma rog, avea deja urme, dar nu se vedeau prea bine. Am parfumat putin hainele din dulap si am lasat o bratara delicata in spatele fotoliului. Totodata, am scris pe un biletel “Jill” si, alaturi, un numar de telefon inventat (de fapt il mai vazusem odata, undeva, si il memorasem – curand mi’am amintit ca era al unei batranici adorabile, pe care, ce chestie, o chema tot Jill) . Tipul s’a intors pe partea cealalta, asa ca am iesit grabita. Pe strada, a sunat telefonul. “Ai facut’o? Pe bune?” spuse Nicole, prietena mea cea mai buna, neincrezatoare. “Mda. N’ai incredere in mine?” am ras. “Oh, Becky! Ai lasat urme?” “Nu a fost asta misiunea? Daca nu se va prinde nevasta’sa, inseamna ca e extreem de tampita. “Wow. Pedeapsa bine-meritata. Merci mult, Becky.” “Nu trebuie, scumpo. Oricand.” Am facut o pauza, dupa care am adaugat: “Totusi, seful asta al tau nu e rau deloc la pat.” “Oh, cred ca are o gramadaa de timp sa exerseze, avand in vedere faptul ca toata munca este pe umerii mei si a colegilor mei…” “Hei, nu poate fi atat de barbar.” “Se vede ca nu il cunosti. Asculta, trebuie sa plec. Lovely Café, 11 a.m.?” “S’a facut.” A inchis. _*_
Mai erau fix 4 ore si 26 de minute pana la intalnirea cu Nicole, iar eu stateam si ma uitam pe pereti. Imi facusem o cafea, dar uitasem de ea cand am ajuns la jumatate.Incepea sa imi para rau de tipul ala. Ma culcasem cu el doar pentru ca, dimineata, sa las cate semne pot ca am trecut pe acolo, pentru a se prinde sotia lui, care trebuie sa vina pe la 6.30 – 7 acasa. Poate l’a si prins. ‘Hei,’ mi’am spus, inviorandu’ma. ‘Merita, avand in vedere nedreptatile pe care i le face lui Nicole la servici…” M’am dus alene sa imi verific e-mailul. 3 mesaje noi. Primul era de la parinti; mama ma saluta, iar tata ma anunta ca mi’a trimis niste bani. Numa’ bine – mi se cam terminasera. Al doilea era de la cine stie ce companie Plumbing & Heating care isi facea reclama, iar ultimul era un e-mail de la un amic care ma intreba ce mai fac. Nimic interesant. I’am raspuns amicului ala in 2 randuri, dupa care m’am hotarat sa fac ordine printre CD-uri, dar, dupa numai 2 minute de munca [ mai mult apa de ploaie – nu ma stresam prea tare ] , primesc un SMS de la Nicole. Scuze. Nu mai pot veni. Vrea bossu’ sa ne intalnim. Pariu ca-mi mai da vre-un proiect urgent? Am oftat si mi’am aruncat telul undeva pe pat. De’abia asteptasem sa ii povestesc totul, si acum, ne strica ala planurile. Maruntele urme de compasiune pe care le aveam pentru el s’au evaporat ca prin minune. Mi’am deschis messul si am vazut ca un tip pe care nu il cunosc mi’a dat add. I’am dat si eu, curioasa. El era online, asa ca am inceput sa vorbim. YourDream : hey YourDream : rebecca? Lady_Becky : yeah, baby.asa ma stiu fanii YourDream : Lady_Becky : ce intentii criminale ai? t cunosc? YourDream : poate… YourDream : am auzit ca esti o afurisita inabordabila, right? Lady_Becky : poate. YourDream : YourDream : btw, vreau sa stiu daca vrei sa iesi cu mine Nu am raspuns imediat. Eram prea ocupata sa rad. Ma face afurisita si dup’aia imi cere sa ne vedem. Tupeist tipul. Lady_Becky : nu cred ca vrei. sunt afurisita, remember? YourDream : te pot face sa te si casatoresti cu mine, iubire. Lady_Becky : poti visa )YourDream : 7 seara, in fata parcului de distractii Lady_Becky : poti astepta cat vrei.am alte chestii mai importante de facut. Dar iesise deja. -- Asa.. asta e tipul de pe mess : http://fc04.deviantart.com/fs42/f/2009/1...nGreer.jpg http://th09.deviantart.net/fs43/300W/f/2...nGreer.jpg http://th04.deviantart.net/fs44/300W/f/2...nGreer.jpg si Nicole :
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

))) in aceeasi seara![[Image: ea2be7a7a42589e9eb7d6d4a7295a7f5.jpg]](http://fc02.deviantart.com/fs32/f/2008/197/e/a/ea2be7a7a42589e9eb7d6d4a7295a7f5.jpg)