Singura in noapte
|
05 Aug 2009, 22:12
|||
|
|||
- Nu m-ar deranja daca ai face mai putin zgomot . spuse Ada sarcastica si privind-o cu repros.
- Nu este vina mea! tipa Shayera - FelicitarI! spuse Ada care isi dadu seama ca acum chiar dadusera de bucluc. CEi doi oameni iesisera din magazin si se apropiara de locul unde se ascunsera cele doua fete. - Crezi ca au venit de pe acum? - Nu cred. Ar fi intrat singuri , sau daca nu , ne-ar fi dat alte semne. Sigur este cineva care ne urmareste. - Dusmanii nostri. Cu siguranta Federic si prietenii lui i-au trimis pe urmele noastre sa ne spioneze. - Nu stiu ce sa cred. Nu ar fi atat de prost incat sa se dea de gol. - Federic e un natarau! La fel ca toata familia lui! Nu e in stare de nimic. Trebuie sa ne facem planul in asa fel incat sa-l omoram fara ca cineva sa-si dea seama ca noi am facut-o. - Uh! se auzi Shayera in intuneric pentru a 3a oara. - Mai mai Mai!... Ce avem noi aicii? spuse un barbat cu parul brunet si lung. Sora cea micuta si dragalasa a lui Federic. Cu siguranta el te-a trimis , nu? A gandit si el ceva odata . si incepu sa rada isteric. Ada o lua in brate pe Shayera , si nu-si dadu seama de ce facuse asta. - Ah... tu cine mai esti? - Mc...Nair - Oh! Fata a lu McNair.... am destule probleme la Minister. M-as alege cu o recompensa buna daca te-as rapi. Nu este o idee buna , Lucius? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,355 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,792 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,886 |