Singura in noapte
|
06 Aug 2009, 21:29
|||
|
|||
Ada incerca sa o opreasca injurand si amenintand-o ca o sa foloseasca Cruccio pe ea. Dar Shayera stia ca Ada nu e in stare sa raneasca nici macar o musca , asa ca nu-i pasa , si mergea mai departe.
- Nu pot risca! CIne stie ce ii fac fratelui meu. Shayera incepu sa mearga si mai repede , aproape sa alerge. - Bine... spuse Ada. Am sa vin cu tine. Nu pot suporta sa stiu ca o prietena de a mea este in pericol. Dar... nici macar nu am bagheta. - Se rezolva! spuse Shayera si zambi cu toti dintii . Accio bagheta Adei [=))] Dupa vreo 3-4 minute , bagheta Adei se indreptara spre ele, iar Ada o prinse din zbor. - Saru'mana . Si Ada ii dadu Shayerei un hug imens. - CRUCCIO! - Doar nu crezi ca o sa ma opreasca asta , Lucius! Daca crezi ca ma va opri sa te omor , te inseli amarnic! - Hahaha! Federic...chiar ma amuzi. Esti la fel de penibil ca si mama, tatal si cele doua surori ale tale. Sunteti toti la fel. Si McNair aia. Pare o recompensa buna... - Nu ai sa scapi Lucius . Iti promit asta! Nici macar nu ai sa ai timp sa te legi la sireturi. - Ma amuzi si mai tare Federic! Ai putea fi un comediant...sau nu! si se auzi un ras isteric dar fals. Acel gen de ras enervant . - Trebuie sa ne grabim! zise Shayera incepand sa alerge extrem de repede - Shayera! Ai sa te impiedici! striga Ada , dar Shayera nu o asculta. Alerga foarte repede. - CRUCCIO!! Ada vedea cum Lucius turba de durere. Ada nu stia ce sa faca . Il vedea pe celalalt barbat care indrepta bagheta spre Shayera. Ada intr-un moment de nebunie striga... - ABRACADABRA! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,351 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,779 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,885 |