Singura in noapte
|
07 Aug 2009, 10:25
|||
|
|||
Ada lua bagheta Shayerei si o tranti de vreo 10 ori de un stalp.
- Nu se intampla nimic! spuse Ada enervata. - Si daca mai dai in continuare cu ea de stalp o sa se inample. ii raspunse Shayera sarcastica. - Ah. scuze...nu mi-am dat seama. Iar Ada afisa un zambet mare. - Zambiti acum dragele mele caci nu o sa mai aveti ocazia. spuse Lucius afisand un alt zambet enervant. Vezi? Nici o vraja nu merge pe mine . Dar.... pe voi poate merge orice! Si mai rase jumatate de ora. Atunci isi dadura seama ca Lucius nu fu lovit de nici o vraja. Era ca la inceput, in afara faptului ca avea putin praf pe roba. Ada se indeparta de grup , si se duse la barbatul omorat de ea. O cuprinsera fiorii. Nu era in stare sa faca ani de Azkaban. Ii era foarte frica . Extrem! Era cea mai urata senzatie aceea ca stii ca ai omorat pe cineva . Pentru un moment se aseza in genunchi si incepu sa planga. Ii parea extrem de rau ca luase o viata de om. Dar atunci auzi un... - ABRACADABRA!! Ada intoarse capul speriata. Nu era o voce de fata. Era vocea lui Lucius! - Ce? intreba Ada punandu-si mana peste gura de emotie. Atunci , vazu un baiat cu gluga trasa peste cap pe jos , fara suflare. Ada incepu sa planga de teama. Putea fi urmatoarea , si nici macar nu a avut primul sarut. - LA NAIBA! Se auzi Lucius. - Cine a fost omorat? intreba Ada speriata. - Oh! E de bine Ada! A fost omorat unul de-a lui. Acum o sa ne fie mai usor. - Stai! Mai era unu' de-a lui? - Da... s-a dovedit ca prietenii lui Federic nu ii erau tocmai prieteni. Si se auzi un oftat lung. - Ah... e bine atunci ca a fost omorat. - Da... dar era cel mai bun prieten a lui Federic... sau.... asa se credea. - Imi pare rau... - N-avem timp de asta! Fii atenta! Atunci vraja Cruccio fu aruncata catre Ada...... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,355 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,791 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,886 |