Singura in noapte
|
07 Aug 2009, 11:06
|||
|
|||
Dar Shayera se arunca in fata Adei de parca ar fi putut sa primeasca ea blestem ca sa isi salveze prietena,parca asa si fusese.
Cercetasa era pe jos.Dar nu o durea aproape nimic,numai spatele care o durea de la cazatura. 'Isi va face efectul din clipa in clipa'Isi spuse fata respirand regulat dar cu teama. -Shayera,ti-a dat Federic,mai demult,o bagheta neagra,foarte puternica,unde este?Intreba celalalt tanar care era in viata. -A spus sao ascund,sa uit si eu unde am ascuns-o!Reprosa Shayera incruntata. -Si nu imi spune ca ai uitat!Intervenii Ada. -Hei,imi ascult fratele! -Cheam-o...acum ai adus bagheta Adei,poti sa o aduci si pe aia!Spuse baiatul. Hei,de unde stia ca Shayera aduse bagheta? -Acio bagheta de la Federic!Spuse cercetasa si in cateva secunde aparu bagheta cea neagra si cu sculpturi ciudate pe ea. -Federic!Fa schimbul!Arunca bagheta ta si ia-o pe asta!Numai asta are efect,stiu sigur fiindca eu ti-am dat-o!Spuse baiatul catre Federic. Dar fratele Shayerei nu facea nimic,doar ca statea in genunchi si isi inchidea durerea din sinea lui. -Fa schimbul Federic,te rog!Tipa Shayera,dar nimeni nu ii raspundea,si bagheta inca mai plutea deasupra lor. Fara sa mai stea pe ganduri,prieteul lui Federic lua bagheta,o atintii prea Lucius si spuse cat putu el de tare: -CRUCCIO! Dar Lucius nu mai era acolo.Disparuse! -Lasul!Spuse Ada parca cu scarba. -Shayera,stiu ca iti placea Dave,dar...spuse baiatul care tocmai se apropia de cercetasa. -Pardon?Nu imi placea,adica imiplacea felul lui de a fi,intodeauna lupta.Daca ma gandeam cine o sa imi tradeze fratele as fi spus ca tu,fiindca tu stateai mereu deoparte,nici macar nu iti stiu numele!Spuse fata uitandu-se in jos. -Nu uita,cei care nu lupta nu inseamna ca nu sunt puternici,din potriva,stisu sa se abtina...spuse o voce de langa ei,parca fortat.Era Federic care incerca sa vorbeasca cat de cat. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,355 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,794 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,886 |