Singura in noapte
|
07 Aug 2009, 14:23
|||
|
|||
- Si-a meritat soarta! spuse Ada enervata de aceasta discutie. Ce este cel mai important.. este faptul ca....Lucius a disparut si nu stim de ce. ADica stim... ca sa nu moara.. dar, s-ar putea sa se intoarca cu inca 20 de persoane.
- Nu cred ca mai are curajul sa se intoarca. spuse baiatul punandu-si o mana pe umarul Adei. Atunci Ada observa ca baiatul nu arata deloc rau. Parea de vreo 19-20 de ani. Avea parul bogat si lung pana la umeri, iar ochii ii avea de un verde ca smaraldul. Cand si baiatul se uita la ea , Ada rosi fara sa vrea si isi lasa capul in jos, cand fu trezita deun cot al Shayerei. - Au! DE ce daaai? se planse Ada. - Oaree... lasa ca stiu eu. De parca n-as fi observat cum va uitati unul la altul. - Nu ma uitam la nimeni. - Nuuuuuuu ... spuse Shayera ironic.. si atunci ce-i cu stralucirea aia din ochi? - GAta! Terminati-o ! ACum avem treaba. Nu se stie daca Lucius se va intoarce sau nu , asa ca trebuie sa asteptam aici si sa fim pregatiti. - Sa asteptaaam? intreba Shayera. Asta cat o sa dureze? - Nu stiu... stam pana maine dimineata sa vedem. - WTf? Este de-abia ora 1! spuse Ada . Pana maine dimineata mai este o gramada. - Mnu... vom sta pana la amiaza atunci. Spuse Federic , isi puse pelerina mai bine si se aseza pe pietrele reci. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,350 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,758 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,885 |