Singura in noapte
|
07 Aug 2009, 15:01
|||
|
|||
-Credeam ca tu esti la un pas de moarte,taci acolo!Spuse Shayera amuzata vazandu-si fratele zambitor.
-Dar...pana amiaza?Intreba Ada indignata. -Hei,am o idee!Eu stau cu Federic de paza aici,si voi doi mergeti mai incolo de paza,stiti...Adauga Shayera si se puse langa fratele ei. -Federic,ai grija de bagheta aia,si tu Shayera nu te baga in buclucuri.Spuse baiatul care se pregatea sa plece. -Hei,inca nu ati plecat?Adica voi doi...stiti...sa...stati de paza!Spuse Shayera vrand sa scape cat mai repede de cei doi ca sa il interogheze pe fratele ei. Dupa cei doi plecara,Shayera lua o atitudine serioasa,care nu ii statea bine deloc. -De vroia Lucius si asta?Intreba aceasta aratand spre corpul neinsufletit al barbatului blestemat de Ada. -Vroiam sa ii oprim,adica...Eram siguri ca folosesc PoliPotiunea sa intre se infiltreze in Ordin ca sa ne afle planutile,dar ai intervenit tu si McNair aia...acum mai avem o persoana pe lista care a aflat de mine.Nici tata stie,dar stie prietena ta!Spuse Federic plin de repros.Niciodata nu mai fusese asa. -A,deci eu sunt de vina pentru tot.Sti ceva?Ar fi trebuit sa stai sa vezi cum ma omoara,nu sa intervii...asa nu il pierdeai pe Dave,si scapai de cea mai bagacioasa fata pe care ai cunoscut-o!Cred ca imi dau seama de ce tata nu te suporta!mai spuse fata si se duse cu mult mai departe de fratele ei. Baiatul suspina si isi acoperii fata cu palmele,ochii ii erau plini de lacrimi.Acum si sora sa se intoarse impotriva lui. -Hei,imi pare rau...adica...a vorbit gura fara mine,scuze...intervenii Shayera care isi daduse cu cateva secunde in urma o palma peste fata,cat putu de tare. -Si daca as fi murit aici,ce s-ar fi intamplat?Sau daca as muri,ce s-ar intampla?Intreba Federic aplecand capul in jos. -Mi-as pierde singurul frate al meu.Singura persoana pe care ma pot baza... -Pe onoarea ta? intreba baiatul ridicand capul plin de speranta. -Pe onoarea mea,pe care nu o am,dar o sa o am cand termin scoala.Adauga Shayera zambind in coltul gurii. Federic numai statu pe ganduri si isi lua sora in bratesi o stranse pana cand aceasta ii dadu cu pumnul in brate spunand: "AEEEER!" ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,355 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,791 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,886 |