Singura in noapte
|
09 Aug 2009, 10:25
|||
|
|||
Cum o vazu pe Ada la ananghie,cercetasa ii dadu un branci baiatului cat putu ea de tare.Saracul Geogre...acum era la vreo doi metrii departare.
-Esti nebum sau idiot?!Intreba Shayera ajutand-o pe Ada sa se ridice fiindca din acea viteza,fata nu se uitase pe cine mai darama pe jos. -Sa imi zica ea ca nu i-a placut!Spuse baiatul ridicandu-se si tinandu-se de spate. -Nu mi-a placut!Intervenii Ada. -Ada,dute la Federic,nu a avut prietena de vreo doi ani,deci e pasnic,eu stau cu George fiindca nu are curajul sa se dea si la mine.Spuse Shayera scotandu-si bagheta. Ada dadu din cap si se indrepta spre locul unde statea Federic. Cercetasa o urmarii pe Ada cu privirea pana cand se pierduse in umbra,dupa care sae intoarse catre baiat si ii spuse: -Scoate bagheta si stam spate in spate,da? Auzind asta baiatul dadu sin cap si se rezema mai mult de spatele fetei,nu sa il pazeasca. -Si de ce crezi ca nu m-as da la tine?spuse baiatul pe un ton enervant. -Fiindca nu ai curaj... -Si daca as incerca,ce ai face?adauga baiatul intorcandu-se cu fata spre spatele Shayerei. -As...nu stiu ce as face,ar fi o decizie pe ultim moment! Si se intoarse si ea catre baiat. -Aha... -Aha. Dar cercetasa se intoarse din nou cu spatele catre baiat.Nici macar nu ii placea.Ei ii placuse de altcineva,ii placuse de un tradator. OCC:Scuze ca am postat atat de tarziu...de fiecare data cand incepeam sa scriu trebuia sa ma strige mama si io sa inchid pc-ul ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,393 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,997 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,998 |