Singura in noapte
|
09 Aug 2009, 14:41
|||
|
|||
Ada se ridica de jos si evnise si ea langa corpul neinsufletit. Ea nu ii cunostea pe nici unul din ei , dar vazand ca toti ziceau ca nu-i Dave , aproba si ea ca si cum ar sti totul.
- Da...unde este Dave? mai intreba ea ca sa se afle in treaba. - Tu ar trebui sa taci! spuse George . Din cauza ta am ajuns aici! Daca nu veneai tu la Shayera , ea ar fi plecat la castel si nimic de aici nu s-ar fi intamplat. - Da... zise Federic. Nici tu nu ai fi ratat o sansa de a o face. - Haha! Ce amuzant... Shayera era singura care nu rase. Statea aplecata deasupra cadavrului tinandu-i stransa in pumni , roba. I-o analiza cu varfurile degetelor. Isi duse palma peste fata lui si era sigura ca nu era Dave. - Lumos! Varful baghetei lumine clar fata baiatului. Acesta arata total diferit . Nu era brunet cu ochii verzi. Era blond cu ochii negrii. Era totul diferit , iar lumea il confundase. Atunci... Dave a scapat basma curata? Dave sau Daniel erau de partea lui Lucius si a Devoratorilor mortii? - Federic...Dave a fost cel care te-a tradat? - Stati putin! zise Ada oprindu-se si punandu-si mana pe umerele Shayerei si fratelui sau. Cred ca mi-am dat seama de ceva. Atunci , in timpul atacului , a fost o mica perioada in care Dave disparuse. Mai tineti minte? Ei bine... Dave s-a folossit de Daniel pentru a scapa. L-a impins pe el in locul lui, iar Dave a fugit. L-a lasat pe Daniel sa crape , iar nimeni nu si-a dat seama de asta , pentru ca toti au pelerine si glugi la fel , astfel nu aveam de unde sa stim ca Dave e defapt Daniel. A priceput cineva ceva? intreba Ada stresata. Stia ca nu-i buna la mistere , dar i se parea o descoperire destul de buna. Tocmai descoperise ca Dave fugise impingandu-l pe altul la moarte in locul lui , deoarece Dave stia ca va fi omorat daca nu actioneaza , deci rezulta ca punea ceva la cale. Deci , este de partea raului! Shayerei ii pieri speranta din ochi si o impinse pe ada in spate de tot. Isi dorea ca ce spuse Ada sa nu fie adevarat. Sa fie doar imaginatia ei bogata , dar totusi ce spunea ea... coincidea foarte mult cu ce se intamplase. Era ceva ciudat... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,351 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,783 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,886 |