|
Ca pe vremuri
|
|
09 Aug 2009, 22:10
|||
|
|||
|
" HAHALINILOOOOR !!!! " facu Ginny fericita , sarind in spatele lui raiz . Apoi isi dadu seama ca intrerupse un moment romantic si se retrase silentios intr'un tufis aflat la 2 cm departare de ei [ daca silentios = strigatele alea ale lui ginny " RAIZEN SI KENNYA RAIZEN SI KENNYA " ] .
Dar pana la urma se plictisi asa ca il chema pe Lordul Smoala , care se strecura in spatele tufisului care s'asa lasa juma' din Ginny pe dinafara , unde se apucara sa joace " invarte ciobul " in timp ce ascultau tot ce zicea fericitul cuplu . ' Raiz o sterpeleste pe kennya .. cand vreau si eu sa o imbratisez si eu:-w ia sa ii distrug eu planul malefic ' se gandeste Smolly , cuprins de maleficime. Asa ca se apuca sa ii desparta pe ce doi pentru a sari pe hahalina . "Keeeennyaaa , " spuse Smolly , bagandu'se intr'un mod subtil fics in fata lui raizen [ si impingandu'l din greseala cu fundul ] . " Vrei sa jucam invarte ciobul ? 3 stii , vreau sa ma imbratisezi , pentru ca vreau sa ma bagi in seama , si pentru ca planul meu malefic este acela de a'i strica HDD'ul de 1 TB lui Raiz .. ""TE'AM AUZIT!! " urla cineva din spatele lui Smolly . |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Ca pe vremuri - by Raizen Isildur - 09 Aug 2009, 03:00
Re: Ca pe vremuri - by Kennya Allen - 09 Aug 2009, 20:39
Re: Ca pe vremuri - by Ginny Malfoy - 09 Aug 2009, 22:10
Re: Ca pe vremuri - by Lyra Dust - 09 Aug 2009, 22:44
Re: Ca pe vremuri - by Kennya Allen - 13 Aug 2009, 22:31
Re: Ca pe vremuri - by Shayera Holl - 13 Aug 2009, 23:03
Re: Ca pe vremuri - by Kennya Allen - 18 Aug 2009, 21:54
|

3 stii , vreau sa ma imbratisezi , pentru ca vreau sa ma bagi in seama , si pentru ca planul meu malefic este acela de a'i strica HDD'ul de 1 TB lui Raiz .. "