Povesti cu Varcolaci (Concurs RPG)
|
13 Aug 2009, 14:00
|||
|
|||
In tot acest timp, de dupa tufisuri, doi ochi verzi urmareau cu interes intreaga scena. Nu conta ca ii era frica de varcolaci, si de centauri,Yvonne era intradevar curioasa.
Si cum mentiona fraza asta mai mereu, o sopti si acum: "Curiozitatea poate ucide pisica..." Apoi isi dadu ochii peste cap. 'Nu stiu de ce tot spun asta, ca oricum nu ascult niciodata.' Se intoarse incetisor la locul din care se miscase, vrand sa mai zareasca cate ceva din acest tablou terifiant. Viperina inca statea pe jos,nu parea sa se simta mai bine. Cercetasa langa ea, cu lacrimile in colturile ochilor. 'Gata, de ajuns. Nu mai vreau...' Se mai uita odata la colega ei, dupa care se ridica. Noroc ca soarele nu rasarise de tot. Altfel, putea fi zarita extrem de usor. --- Cand incepuse sa paseasca din nou, observa ca picioarele ii amortisera, iar capul o durea. Inchise ochii.Ceasul de la mana stanga ticaia incontinuu, amintindu-i de repeziciunea scurgerii timpului. Ofta incetisor. Mai incerca un pas. La fel. Se aseza din nou pe iarba umeda. 'Mi-am distrus fusta. Dar nu conteaza...Acum am alte probleme mai grave...' Se sprijini de trunchiul unui copac batran. In jurul ei, micile vietuitoare misunau vioaie. Mai zambi odata, apoi inchise ochii, nestiind in ce pericol avea sa fie in cel mai scurt timp. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Varcolaci si Vampiri | Adnana Hale | 0 | 838 |
17 Aug 2011, 14:46 Last Post: Adnana Hale |