Clipe de Liniste
|
13 Aug 2009, 16:47
|||
|
|||
"UUU sarumanaa Junicaa
![]() "Ce insinuezi? / ![]() "Ca o sa fim acolo ![]() Dar cat dura conversaria , Ginny si Kim deja incepusera batalalia pe eseu . Birui Kim , care scoase un biscuit din buzunar si il arunca hat departe , in lac , dar nu se gandise ca va ajunge si ea prada tentatiei , asa ca amandoua , inclusiv Shery , se aruncasera in apa si se certau pe biscuite . Deodata , apa se involbura , si aceeasi duhoare de mai devreme umplu domeniile . Trei profesori , care treceau fericiti pe domeniu , isi pusera la unisol mastile de gaze , indiferenti . "Ptii.. daca o mai las pe Chilotina sa ii gateasca Ciorba de sutien vreodata lu' Smolly promit ca o sa ma spanzur de copac.. " spuse Ginny . "Desiiigur , noi o sa te ajutam " spuse Kim razand malefic la gandul de a o ajuta pe Ginny sa se spanzure de copac . Dar atunci , ceva ateriza in pamant [ Roland , ca sa nu ma mai chinui sa il descriu ![]() "MWHAHAHAAA AM CUCERIT LUMEAA " .. aa.. nu asta era scenariul ![]() "Eu vin oricum blablabla. Se poate blablabla. " " o_O imi aduci aminte de vecina de la 2 care ma seca cu povestile ei de amor din tinerete . " spuse Shayera sincera , pivind suspicios spre Rolanda. "De fapt care era rolul tau in toata povestea? o_O" intreba Kim . |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Clipe de Liniste - by Shayera Holl - 06 Aug 2009, 23:25
Re: Clipe de Liniste - by Shayera Holl - 07 Aug 2009, 10:15
Re: Clipe de Liniste - by Ginny Malfoy - 07 Aug 2009, 12:09
Re: Clipe de Liniste - by Ginny Malfoy - 07 Aug 2009, 15:24
Re: Clipe de Liniste - by Kim Ryan - 13 Aug 2009, 01:13
Re: Clipe de Liniste - by Jenny Spring - 13 Aug 2009, 09:43
Re: Clipe de Liniste - by Roland Delaney - 13 Aug 2009, 16:19
Re: Clipe de Liniste - by Ginny Malfoy - 13 Aug 2009, 16:47