Recomanda o carte
|
18 Aug 2009, 12:15
|||
|
|||
Desi cartile mele preferate sunt cele 4 volume Twilight, cat am stat in Grecia am citit si La Rascruce de Vanturi, dar si o carticica pe care o recomand tuturor; se numeste Lacul Lacrymose, e a treia carte dintr-o serie (nu stiu de cate volume) scrisa de Lemony Snicket. E o carte mica, cu scris foarte mare, poate parea copilareasca, dar mie mi se pare destul de draguta, am terminat-o in 2 seri si m-am apucat de La Rascruce de Vanturi dupa ea.
So, este vorba de trei frati ce au ramas orfani, Violet, Klaus si micuta Sunny, ai caror parinti au murit intr-un incendiu. Din cate am inteles, de-a lungul timpului au tot trecut de la un tutore la altul. Dusmanul lor este contele Olaf, un nene evil care face orice ca sa puna mana pe averea lor. In cartea aceasta, se deghizeaza intr-un fel de pirat si ii insceneaza moartea noului tutore al copiilor, vrand din nou sa puna mana pe averea lor. Orfanii trec prin multe aventuri, incercand sa scape de el si sa dovedeasca ca matusa lor nu e moarta si in cele din urma ca el este chiar contele Olaf, nu cine pretinde. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|