Ca pe vremuri
|
18 Aug 2009, 21:54
|||
|
|||
Vinerina se arata fericita in fata Shayerei si o stranse si pe ea in brate. Realiza asta abia dupa ce vazu roba fetei murdara si ea de smoala. Toti incepura sa rada si lasara balta ideea de a intra in Castel. Se asezara sub un palc de copaci din apropierea lacului, pentru a-si feri ochii de lumina tarzie a soarelui. In departare se auzeau zgomote din Marea Sala ce razbeau prin usa inchisa de la intrare. Toti stateau in liniste si priveau intinderea lacului. Era un sentiment diferit de tot ceea ce incercasera atunci. Shayera despica linistea si isi indrepta capul spre Kennya:
"Ai primit scrisoarea de la mine?" Cealalta fata ii zambi si incuviinta din cap. "Am primit-o, insa din pacate nu am avut timpul necesar sa iti raspund. Insa a fost o bucurie imensa sa iti vad scrisul. Cu siguranta mi-ai inseninat ziua in momentul respectiv." Kennya isi vazu in departare o cunostinta si ii facu cu mana. Ginny dadu sa deschida gura, dar o lasa balta. Vantul se mai domolise si fetele incepura sa vorbeasca despre noul an scolar. Viperina spera sa aiba parte de un timp pretios alaturi de fiecare si sa ii intrebe ce au facut in perioada de timp in care nu s-au vazut. Nu stia cu cine sa inceapa si isi intoarse capul spre stanga, il vazu pe Raizen, dar ezita si se intoarse spre Ginny care ii povestea Lyrei despre trecutul intunecat al Lordului Smoala. Decise sa nu o intrerupa si pana la urma o prinse de mana pe Shayera sa ii zica toate detaliile la care nu a luat parte. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ca pe vremuri - by Raizen Isildur - 09 Aug 2009, 03:00
Re: Ca pe vremuri - by Kennya Allen - 09 Aug 2009, 20:39
Re: Ca pe vremuri - by Ginny Malfoy - 09 Aug 2009, 22:10
Re: Ca pe vremuri - by Lyra Dust - 09 Aug 2009, 22:44
Re: Ca pe vremuri - by Kennya Allen - 13 Aug 2009, 22:31
Re: Ca pe vremuri - by Shayera Holl - 13 Aug 2009, 23:03
Re: Ca pe vremuri - by Kennya Allen - 18 Aug 2009, 21:54