Primele cumparaturi vrajitoresti
19 Aug 2009, 02:24
Yara rosi la remarca Shayerei, dar zambi.
Fetele terminara de mancat si de baut ce comandasera, iar dupa ce platira, se indreptara catre iesire. Isi facuse doua prietene noi. Se simtea mai acasa in lumea vrajitorilor decat acasa unde se aflau parintii ei.

Yara se opri in mijlocul strazii.
"Nuuuuuuuuuuu!!! Am uitat" tipa ea facand trecatorii sa se uite mirati in directia ei.
Fetele se uitara cu ochii mari la ea si nu intelegeau.
"Ce ai uitat?" intreba Kime dupa ce isi reveni.
"Proviziile mele de dulciuri, evident." zise Yara cu un zambet de la o ureche la cealalta. "E vre un magazin pe aici de dulciuri?"
Se uita prima data la Kime, dar isi aminti ca era si ea tot noua asa ca se uita la Shayera. Aceasta ii arata un magazin mare, cu usi rotative si cu multi copii iesind din el si altii intrand. "Arata ca un mixer" gandi cu voce tare fata, pe fata ei vazandu-se mirarea.

Repede isi reveni, iar zambetul aparu la loc si se indrepta spre vitrina.

'I'm in heaven Happywide' (sunt in rai) gandi ea cand vazu inauntru bomboane cu zeci de mii de arome, inghetata, nectar de diverse fructe, suc de dovleac, cutii cu bomboane de ciocolata si in sfarsit, broscute de ciocolata.
Intra in magazin, tragandu-le pe fete dupa ea. Kime se uita dupa niste bomboane cu nu stiu ce gusturi diferite, Yara dupa broscute de ciocolata, iar Shayera la niste baghete extra dulci nou aparute.

Dupa jumatate de ora de chinuit bietele colege de scoala, Yara termina de cumparat cele necesare si iesi cu doua pungi incarcate de broscute de ciocolata.
"Unde mergem acum?" intreba sarind in sus si in jos de parca mancase prea multa ciocolata.
"Undeva sa stau jos" se planse Shayera.
"Gaseste-mi si mie un scaun te rog" o ruga Kime.

[Image: 97340994.png]

[Image: mysig_157581474.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Primele cumparaturi vrajitoresti - by Yarina N. Holl - 19 Aug 2009, 02:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dupa cumparaturi Evelina R. Potter 31 7,584 09 Aug 2011, 14:59
Last Post: Ema Snow
  Cumparaturi buclucase Bell Evans 44 10,885 24 Dec 2010, 14:21
Last Post: Bell Evans