Cina intre prieteni
|
19 Aug 2009, 12:17
|||
|
|||
Kennya vazu la masa profesorilor cum directorul isi ridica jobenul si se scarpina in crestetul capului. Aceasta rase inabusit si se uita la ceilalti. Acestia rasera si ei tare la ce se intamplase cu cateva secunde inainte. Viperina nu observase ca si ei se uitau in aceasi directie. La raspul lor tare si sanatos fura intampinati de un numar considerabil de priviri intrebatoare de la elevi celorlalte case. Kim si Shayera dadura din umeri, in timp ce Hermione se abtinea din greu sa nu izbucneasca in ras din nou. Katy le facu semn sa se aproprie intre ei si le sopti:
"Am gasit un pui de caine abandonat, chiar sub salcia batausa." zise ea Ochii le stralucira tuturor pana cand Hermione le intreba daca era sigura ca era abandonat. Katy dadu din cap si le zise ca nu avea nici un fel de zgarda, sau ceva care sa arate ca este in grija cuiva. "L-am luat si i-am facut un adapost mic in tufisurile din apropiere. Nu cred ca il va observa nimeni." "Eu zic sa avem grija de el, pana apare stapanul in caz ca are, macar de dragul infatisarii lui." spuse Kennya catre ceilalti. "Eu nu cred ca o sa apara nimeni. Nu prea sunt adusi caini aici in Hogwarts. Cel mai probabil este din Hogsmade. S-a descotorosit de zgarda si s-a ratacit pe terenurile scolii" zise Kim Shayera deja incepea sa fure de mancare de pe masa, pentru a hrani cainele, in timp ce ceilalti gaseau o strategie sa nu fie descoperiti. Se oprira toti din discutie cand profesorul de Aparare Contra Magiei Negre trecu pe langa ei si schimbara repede subiectul de discutie pentru a nu parea ca ascund ceva. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cina intre prieteni - by Kennya Allen - 24 Jan 2009, 20:20
Re: Cina intre prieteni - by Shayera Holl - 24 Jan 2009, 23:06
Re: Cina intre prieteni - by Katy Perry - 24 Jan 2009, 23:53
Re: Cina intre prieteni - by Shayera Holl - 25 Jan 2009, 00:13
Re: Cina intre prieteni - by Hermione McGonagall - 25 Jan 2009, 13:18
Re: Cina intre prieteni - by Shayera Holl - 02 Feb 2009, 14:53
Re: Cina intre prieteni - by Kim Ryan - 08 Feb 2009, 22:31