Sperante, despartiri, noi prieteni
|
19 Aug 2009, 12:21
|||
|
|||
Roland ar fi putut ajunge la castel in stilul sau normal insa era obosit, vanase cateva sute de hoti criminali si violatori si drumul fu presarat cu cadavrele lor. Nu era in cea mai buna dispozitie ca sa se chinuie sa treaca printr-o bariera magica, sa devina fum si sa calatoreasca foarte repede, pe langa asta cauta companie, compania cuiva care ar fi putut sa-l faca sa se simta bine......la naiba orice om care avea un iq peste 100 ii era pe plac acuma.
Se duse pe peron si vazu portalul si trecu prin el insa nu cu foarte mare usurinta deoarece in mod normal respingea demonii. Se strecura insa prin el si ajunse pe peronul adecvat si astepta cateva clipe sa-si revina dupa care se urca in tren si cauta un compartiment in care mai era un loc liber si care era ocupat de oameni care sa nu-l plictiseasca, gasi repede unul insa din pacate era in vagonul gresit asa ca fu nevoit sa mearga jumatate de tren pentru a ajunge la acel compartiment. Odata ajuns se relaxa calm si fericitin fata usii si trecu prin ea dupa care saluta pe toata lumea si se aseza in singurul loc liber. Sper ca nu deranjez insa asta e singurul loc in care am gasit sa stau si eu, restul compartimentelor m-ar ucide de plictiseala.......Nu literalmente insa cred ca as inebuni mai rau decat acum Isi scoase dintr-un buzunar un cub micut care de indata ce fu asezat pe podea deveni o masa. In stanga ei, spre geam era un platou cu cartofi prajiti si niste snitele iar in partea opusa carti de joc si cateva jocuri mai distractive, un monopoly, sah in 4, wow the board game si patru laptopuri cate unul pentru fiecare in caz ca ar fi dorit sa intre pe net sau sa faca altceva. [/b]Laptopul negru e al meu restul sunt ale voastre sunt identice si le puteti pastra......ii puteti zice mita ca sa ma lasati sa stau aici.[/b] Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sperante, despartiri, noi prieteni - by Briana Brighton - 15 Nov 2008, 22:17
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Charlotte Ambrosine - 16 Nov 2008, 12:18
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Briana Brighton - 16 Nov 2008, 21:09
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Charlotte Ambrosine - 17 Nov 2008, 21:09
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Sharma Josephine - 22 Feb 2009, 18:34
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Fred Southwind - 11 Mar 2009, 21:19
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Andra Preety - 06 Apr 2009, 19:47
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Kennya Allen - 19 Aug 2009, 11:39
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Roland Delaney - 19 Aug 2009, 12:21
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by adelaide12 - 30 Nov 2009, 20:02
|