Amintirile noptii
|
19 Aug 2009, 17:00
|||
|
|||
" Hai sa ii punem niste sutiene in mana si prindem niste ciorapi de dama cu niste elastice in par.. si ii punem o zgarda la gat si niste catuse la maini
![]() Cuprinse de maleficime , fetele se pusera pe treaba . Kennya, Silver si Ella se ocupau de creatul celor necesare, in timp ce Ginny si Maya il aranjau pe mosulet. " Unde il lasam? " intreba Kennyoasa. " In fata biroului lui Dumbledore ![]() " Iarasi ti se intampla asta, draga Filch? Incep sa cred ca frecventezi cu adevarat un bordel , dragul meu. " Se duse unde avea treaba si se intoarse dupa 2 minute , calcand peste ingrijitor , in timp ce isi zicea ingrijorat : " de ce am impresia ca am uitat ceva?:| " " Hai sa il ducem in biroul lui Snape , " propuse Kennya [ ooc : chiar daca e seful viperinilor ![]() ![]() Celelalte incuviintara si il carara pana acolo. Ella , care statea de paza , le anunta ca Snape statea de vorba cu McGonagall pe undeva prin preajma. Maya , Kennya si Ginny , grabite , il lasara la intamplare pe biroul lui Snape . Ginny se lasa pe spate in birou si nu stiu cum reusi sa darame un sertar s'asa subred. " Ce naiba are aici? o_O " facu Maya , uitandu'se suspicios la chilotii de dama si cele 2 reviste Playboy din sertar. " Sa il lasam deschis ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire la miezul noptii | Bella Emily Rose | 36 | 6,301 |
23 Oct 2010, 12:27 Last Post: Raizen Isildur |