prima zi petrecuta plangacios
19 Aug 2009, 23:08

"Buna Mary" zise Yara incercand sa acopere plansetele fantomei.
"Te rog, zimi ce i-am facut de plange, nu vreau sa afle cineva ca i-am facut ceva..... ai inteles ceva?" ii sopti Yara lui Mary foarte repede.
"1.nu i-ai facut nimic, 2.am inteles jumate." raspunse Mary in soapta cand Myrtle nu se uita.
"Myrtle, scuze daca am zis ceva urat, nu am vrut sa te supar." ii zise mica umbra din spatele chiuvetei fantomei ce incepuse sa palavrageasca cum ca de ea nu ii pasa nimanui.

"TU, TU... AH TUUU" zise Myrtle impingand cu degetul in umarul Yarei care se uita uimita cum acesta trece prin ea si nu simte nimic.
"O sa iti poveestesc ce am patit eu de am ajuns asa, sa nu crezi ca am murit ca asa am vrut, nu nu" continua pe vocea ei dulce si subtire. "Eram la Hogwarts, in baia fetelor si plangeam pentru ca un baiat din anul 4 s-a luat de mine. Nu mi-am dat seama de ce urma sa se intample pana nu am vazut o umbra uriasa in spatele meu si am auzit un 'ssss' ca de sarpe.." (ooc:am inventat) "iti imaginezi CUM m-am simtit?! Si acum TU vii aici si imi zici mie ca TU ai facut ceva... NU pot sa cred" continua furioasa ridicand vocea la 'cum' 'tu' si 'nu'.

Yara se uita cu o fata tampa la Myrtle care insinua ca Yara a facut un lucru jignitor incercand sa ia vina asupra ei.

"Asa face mereu, nu te ingrijora" ii sopti Mary vazand fata ei cazuta.
"AHH, nuu, nici tu nu scapi, domnisoara sunt-cercetasa-si-ma-mandresc -cu-asta. Te-am auzit!!" tipa Myrtle repetand gestul de mai devreme si cu Mary.
"Myrtle nu mai plange si nu te mai comporta asa cu toata lumea, inteleg ca nu ai trecut peste, dar nu poti sa iti permiti sa sperii toata lumea cu plansetele tale" zise Mary calma.
Fantoma se opri din plans si se uita socata la fata ce zisese lucrurile acelea.

Se intoarse brusc si se aseza pe marginea unei chiuvete si suspina trista.
"Totusi, de ce plangeai mai devreme?" intreba Yara incercand sa scoata la lumina nedumerirea de inainte sa vina cercetasa.
"Pentru ca sunt asa de singuraaaaaa...." raspunse Myrtle incepand sa se invarta si sa strige 'WIIIII'
'Ce am facut de stau acum de vorba cu o fantoma ale carei stari se schimba din minut in minut?' se intreba in gand astropufa.

[Image: 97340994.png]

[Image: mysig_157581474.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 19 Aug 2009, 23:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Prima data fata in fata cu o fantoma Jade A. Crawford 13 3,266 31 Dec 2010, 22:14
Last Post: Jade A. Crawford