Suparata si nervoasa
20 Aug 2009, 09:06
-Ma speriasi si incurcasesi o vraja. Vroiam sa aprind bagheta insa din cauza spereiturii si emotiei corelata cu mintea mea care era mereu la multele teme de farmece, am soptit o alta vraja, tintind spre directia de unde venise zgomotul, vrajaa pe care o facusi era apropiata de vraja de aprindere a baghetei. Astfel incat fara sa vreau am reusit sa o fac pe Kennya sa emita lumina, asemeni unui licurici, camera fiind inundata, de o lumina verde.
-Scuze, nu am vrut. Am spus eu. Apoi imi dau seama ca vraja aceasta nu o invatasem inca la scoala, si nici vraja ce o anuleaza. Imi dau seama apoi de unde stiam vraja.
-VAI, NU! vraja asta am citit-o intr-o carte de farmece de la sectorul Interzis. Nu stiu cum sa o anulez. Kennya, nu iti fa griji, de indata ce rasare soarele, lumina se va stinge, banuiesc ca nu isi va da nimeni seama de asta. Lumina e activa io data cu lasarea intunericului si pana la rasaritul soarelui. macar acum te-am scutit de folosirea lanternelor. Spuse-si eu, razand si avand chef de glume.

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Suparata si nervoasa - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 20:44
Re: Suparata si nervoasa - by Kennya Allen - 21 Feb 2009, 21:58
Re: Suparata si nervoasa - by Andra Preety - 13 Apr 2009, 21:05
Re: Suparata si nervoasa - by Sharma Sanara - 20 Aug 2009, 09:06
Re: Suparata si nervoasa - by Guest - 20 Aug 2009, 15:22