Amintirile noptii
|
20 Aug 2009, 12:20
|||
|
|||
Dupa ce se termina totul, fetele isi zambira multumite.
''-Am reusit! Oau...bravo Maya!'' exclama Ginny. ''-Da, ai avut o idee foarte buna cu vraja de levitatie!'' ![]() Mai arunca o ultima privire spre Oglinda, si spuse: ''-Hh...cred ca mai bine ma intorc in patul meu, am stst mult mai mult decat mi-as fi imaginat.. ![]() ''-Pa..Noapte Buna..! ![]() Luminita era fericita, isi facuse cateva prietene, si asta insemna mult pt. ea, din moment ce era a doar a doua ei zi la Hogwarts. Merse usor pe coridor, si cotind la dreapta ajunse la tabloul doamnei grase, care spuse indignata de faptul ca fusese trezita in mijlocul noptii: ''-Hei..Daca n-ai fi la Cercetasi, te-as spune unui Perfect! Hm! '' Luminita isi ceru scuze si spuse parola, apoi intra in camera de zi a Cercetsilor..acolo era o lumina sclaba. Focul se mai stinse, si era o liniste deplina. Se grabi catre dormitorul fetelor. Abia astepta sa se aseze in pat, acum..chiar ii era somn..In timp ce intra in dormitor in liniste, se aseza in pat, dar pe noptiera vazu ceva stralucitor..Era un medalion, Luminita il stia, era medalionul din aur primit de ziua ei, cand implinise 12 ani, era de la tatal ei. Medalionul avea scris pe el litera '' L '' din din pietricele rosii. Il deschise si vazu doua poze: Una in stanga..ea cu tatal si mama ei razand fericiti; cealalta ii infatisa pe Luminita si tatal ei batand palma.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire la miezul noptii | Bella Emily Rose | 36 | 6,285 |
23 Oct 2010, 12:27 Last Post: Raizen Isildur |