O Necesitate Interesanta
20 Aug 2009, 17:29
Luminita astepta ca celelalte fete sa adoarma, si cand era sigura ca se putea misca in voie, iesi din dormitor si ajunse in camera de zi a Cercetasilor. De acolo, iesi prin gaura din tabloul doamnei grase, si merse pe coridorul intunecat, linistit si aparent pustiu. Voia sa merga in Camera Necesitatii..Tinea ceva ce semana cu o carte in maini. Dadu peste cu colt, si de dupa acesta aparu Lyra, Lyra Dust, o fata tot de la Cercetasi. Cele doua Cercetase incremenira cand se vazura una in fata celeilalte, se speriasera. Apoi cand isi dadu seama cine e, Lyra o saluta pe Luminita, evident fusese speriata, crezuce ca era un Perfect, si vazand o alta Cercetasa se linisti.
''-Aaa..buna..'' se balbai Luminita.
''-Ce faci?''
''-Ma duceam...pana...aa..pana la baie..'' incerca Luminita.
''-Si..de ce ai avea nevoie de o ... carte ca sa mergi la baie?'' intreba Lyra zambind.
''-Bine..m-ai prins..Incercam sa ajung in Camera Necesitatii..Vreau sa ascund acest album cu fotografii..Sunt fotografii de-ale lui tata...De cand a murit, mama a aruncat toate pozele cu el, cred ca ii era prea dor de el, si voia sa uite..Asa ca eu am luat acest album, dar..cum trebuie sa ma intorc in vacanta acasa..nu pot sa-l iau cu mine si nici nu am unde sa-l las, deci, m-am gandit ca ar fi mult mai bine daca l-as ascunde in Camera Necesitatii.'' explica Luminita, care parea mult mai usurata ca nu trebuia sa se mai ascunda sau sa mai inventeze alte povesti.
''-Aaa..pai..bine-atunci..'' spuse Lyra. Si dadu sa plece spre turnul Cercetasilor.
''-Stai..'' o opri Luminita.
''-Da? '' zise Lyra putin surprinsa.
''-Nu vrei sa vii cu mine?''
''-Dar..Hm..Pai..de ce nu. Smile''
''-Si..tu de ce ai iesit in toiul noptii? Smile '' o intreba Luminita pe Lyra.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O Necesitate Interesanta - by Isabella River - 20 Aug 2009, 17:29
Re: O Necesitate Interesanta - by Guest - 30 Aug 2009, 15:22
Re: O Necesitate Interesanta - by Anna McNair - 06 Oct 2009, 22:27
Re: O Necesitate Interesanta - by Anna McNair - 09 Oct 2009, 19:50
Re: O Necesitate Interesanta - by Anna McNair - 09 Oct 2009, 23:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post