prima zi petrecuta plangacios
20 Aug 2009, 16:31
Mary o privi pe micuta fantoma indepartandu-se plangand si murmurand la nesfarsit "singura, da... singura", dar dupa cateva secunde Myrtle se intoarse brusc,ajungand din nou langa cele doua fete si tacu pentru o clipa, pentru ca mai apoi sa se apropie intai de Yara, apoi de Mary si sa strige disperata:
"Voi nu stiti ce inseamna sa fi... SIN-GU-RA! Toata lumea fuge de nimeni.Credeti ca nu stiu ce spuneti despre mine? Credeti ca nu stiu ca radeti de mine?A?" Pentru o secunda Myrtle se opri.
'Poate trebuie sa ia o gura de aer.'isi zise Cercetasa, intrebandu-se daca fantomele respira si raspunzandu-si singura uimita de intrebarea aceea stupida.

<<Iar m-am intalnit cu plangacioasa Myrtle si nu mai puteam sa scap de ea>> imita fantoma cu glasul pitigaiat elevii care radeau mereu de ea, iar apoi izbucni din nou in plans si trecu prin Mary, ajungand in cealalta parte a baii si inchizandu-se in toaleta.
"Lasati-ma SIN-GU-RA! " incerca sa rosteasca printre sughituri Myrtle, in timp ce Yara si Mary se priveau una pe cealalta nedumerite.
"Stii... poate ca ar fi mai bine sa nu o lasam singura.Va inunda baia in cateva ore de la atatea lacrimi." ii sopti cercetasa noii sale colege, care parea sa fie de acord.Amadoua se apropiara incet de toaleta in care se afla Myrtle, incercand sa nu faca nici cel mai mic zgomot.Asteptara cu rasuflarea taiata sa auda reactiile fantomei, care nu se lasara asteptate prea mult timp.Myrtle, crezand ca cele doua au plecat deja se oprise din plans si, cu o voce trista, ingana:
"Si ele au plecat... Iar am ramas siiinguuuraaaa"

"Myrtle!" intrerupse Yara sirul lung de vaiete care urmara.
"Am spus sa plecati din baia MEA!" continua fantoma cu glasul plangaret si accentuand fatpul ca ea era proprietara de drept a baii in care isi gasise sfarsitul cu ani in urma.
"Poate... am putea sa fim prietene, Myrtle!" spuse cercetasa, iar apoi batu de doua ori in usa toaletei din care nu se mai auzea niciun zgomot.
"Myrtle!" "Myrtle!"
In urmatorul moment cele doua fete auzira o voce in spatele lor, razand.Se intoarsera brusc si o vazura pe Myrtle sprijinita de o chiuveta.
"Fetelor, ma cutati?" continua aceasta razand.
"Cum ai ajuns acolo? Doar nu ai venit prin....?"
"Toaleta? O, nu! Am cu totul alte metode, am invatat multe de cand... de cand... de cand... de cand AM MURIT!" In acel moment fantoma izbucni din nou in plans, acoperindu-si fata translucida cu mainile.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 20 Aug 2009, 16:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Prima data fata in fata cu o fantoma Jade A. Crawford 13 3,266 31 Dec 2010, 22:14
Last Post: Jade A. Crawford