prima zi petrecuta plangacios
20 Aug 2009, 17:39

Yara privea uimita cum Myrtle se contrazicea.
'Ar fi buna de actrita' gandi privind cum pe jos incepea sa se umple podeaua de apa.
"Actrita... am vrut sa ma fac asta odata" zise fantoma raspunzand gandurilor fetei.
"Am zis cu voce tare?" o interba pe Mary.
Fata de langa ea dadu din cap afirmativ si incerca sa opreasca robinetele din care curgea apa. Intepenite.
"Dar acum nu pot. De ce? Pentru ca sunt M-O-A-R-T-A...Iti bati joc de mine?!" striga Myrtle.

Yara observa cum nivelul apei crestea in baie si incepuse sa curga pe sub usa, ajungand pe hol.
"O nu. Daca vede un profesor am incurcat-o." zise Mary.
Ghinionul Yarei facu in asa fel incat pe usa intra un profesor inalt cu parul negru, fata foarte suparata si ochii nervosi.(ooc:ce descriere)

Mary stia cine e, dar nu avea timp sa ii explice si astropufei.
"Ce se intampla aici? pe hol e numai apa si mi se strica pantofii cei noi.... Adica elevilor li se strica hainele... si mai sunt si covoarele si de aici vine apa, am vazut!" zise acesta nervos.
Yarina incerca sa nu chicoteasca si sa para serioasa, dar Mary era foarte serioasa deja.
Myrtle incerca sa se ascunda intr-o toaleta, dar Yara arata cu degetul spre ea si zise
"Ea e de vina, plange incontinuu si da drumul la apa"
Profesorul ramase ganditor, privind suspicios la fete, dupa care spuse
"Bine, atunci faceti cumva sa nu mai planga si daca reusiti, comportati-va frumos cu ea."
Si iesi.
"Chiar am scapat asa de usor?" intreba Mary, Yara raspunzandu-i tot cu o intrebare
"Chiar a pomenit ceva de pantofii noi?" si fetele icepura sa rada, primind priviri dusmanoase de la Myrtle, ce iesise acum de dupa ce era ascunsa.

[Image: 97340994.png]

[Image: mysig_157581474.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 20 Aug 2009, 17:39

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Prima data fata in fata cu o fantoma Jade A. Crawford 13 3,266 31 Dec 2010, 22:14
Last Post: Jade A. Crawford